Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Megalomanski Božić: Tamara je svoju vilu nakrcala ukrasima

None Foto: Instagram

Bogata nasljednica već se priprema za Božić te se 'naoružala' ukrasima. Ispred svoje londonske vile stavila je goleme sanjke, drvce, drvene sobove odjevene u kostime Djeda Mraza...

Ulaz u Tamarinu londonsku vilu već je okićen. Radnici postavljaju ukrase od ranog jutra. Kraj njene vile stoji veliko božićno drvce sa zelenim i crvenim kuglicama.

Na svakoj strani ulaza postavljeni su drveni sobovi odjeveni u kostime Djeda Mraza. Postavljene su i velike sanjke, okružene lažnim darovima. 

 

''Tis the season

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Tamara Ecclestone (33) poznata je po tome da ne štedi na dekoracijama za blagdane. Božić joj je najdraži, stoga se za njega priprema najdulje. Za Noć vještica, vanjska strana njene vile bile je ukrašena bundevama i kosturima. 

Bogatašica je pozirala sa sestrom Petrom te pokazala kako je i unutrašnjost svog doma uredila u duhu Božića. Ukrašeno drvce, Tamara je postavila naopako.

Kći bivšeg šefa Formule 1 u svojoj reality emisiji 'kukala' je kako nema što odjenuti, iako joj sadržaj golemog ormara vrijedi oko 7 milijuna dolara. Tamara je odlučila darovati dio garderobe koju ne nosi, pa joj je ormar 'lakši' za 54.000 dolara. 

Obožavatelji njenog realityja oduševljeni su tim potezom, dok su neke gledateljice poželjele da Tamara izda svoju kolekciju odjeće jer im se sviđa njen stil. 

- Želim cijeli njen ormar. Neka napravi kolekciju, sve ću kupiti - komentirala je jedna obožavateljica. 

 

 

 

Komentari (20)
  • Zašto drvce/bor naopako? Ova stvarno ne zna što bi više izmislila.

    1. 12. 2017,   21:17
  • parada kiča,prepotencije i bahatosti,,,kako nije okitila dom za nezbrinutu djecu

    2. 12. 2017,   09:27
  • sreća je u davanju, a ne u uzimanju. ovo je bahato i besćutno stvorenje koje ne zna što bi sa sobom pa se davi u luksuzu i to svima nabija na nos misleći da će tako biti cool.

    2. 12. 2017,   10:22