Obavijesti

Show

Komentari 17

Megan Fox: Radila je odjevena u bananu, a jela ručak u wc-u

Megan Fox: Radila je odjevena u bananu, a jela ručak u wc-u
20

Glumica se često nalazi na listama najseksipilnijih žena na svijetu. Kaže kako zbog toga što je javna osoba ljudi misle da nerijetko mijenja seksualne partnere

VIDEO

Prije točno 32 godine rodila se jedna od najljepših glumica i modela. Megan Fox, koja se proslavila nakon što ju je časopis za muškarce 'FHM'  proglasio najseksi ženom svijeta za 2008. godinu, danas slavi rođendan. 

Megan dizajnirala seksi rublje, pa ga obukla: 'Mužu se sviđa'
Megan dizajnirala seksi rublje, pa ga obukla: 'Mužu se sviđa'
Armani

Njezini roditelji Gloria Darlene i Franklin Thomas Fox razveli su se kada je imala tri godine. U jednom intervjuu glumica je ispričala da su joj mama i tata bili jako strogi te da joj nikada nisu dozvoljavali da ima dečka ili da pozove prijatelje u obiteljsku kuću. Satove glume i plesa počela je pohađati s pet godina, a s deset godina se s obitelji preselila na Floridu gdje je završila katoličku školu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Prije slave: Ovako su zvijezde izgledale u srednjim školama
Prije slave: Ovako su zvijezde izgledale u srednjim školama
Reuters/Pixsell

Meghan su djeca u školi često zlostavljala, pa je povremeno jela u zahodu. 

- Patim od kompleksa manje vrijednosti i u stalnom sam strahu od ismijavanja - istaknula je glumica i priznala kako je ranjiva, ali agresivna. 

Vidi ovo: "Moja Croatia" je garantirani HIT!

Muke jedne mame: Megan Fox nije se naspavala godinu dana
Muke jedne mame: Megan Fox nije se naspavala godinu dana
Reuters/Pixsell

S majkom je živjela sve dok nije skupila dovoljno novca da krene u samački život. Sa 17 godina s dečkom se preselila u Las Angeles, a njegovo ime nikada nije htjela otkriti. S njim je izgubila nevinost i u intervjuu je rekla kako je to bila prava ljubav i neobičan seks. Živjela je skromno i nikada nije tražila novce od roditelja. Kako bi platila stanarinu, zaposlila se u kafiću u kojem je radila odjevena u bananu. 

- Mogla sam birati između jabuke i banane, a bananu sam odabrala jer u njoj izgledam vitkije - rekla Megan, koja smatra da je imala normalnu mladost.

Screenshot

Najzapaženije uloge imala je u filmovima 'Transformers', 'Friends with Kids', i 'This Is 40'. Na setu serijala 'Hope&Faith' upoznala je svog supruga Briana Greena (44), zvijezdu američke teen serije 'Beverly Hills, 90210'. Brian je seksepilnu glumicu zaprosio na plaži luksuznog hotela na Havajima. Sreću im je međutim pokvario gubitak dijamantnog prstena negdje na plaži. 

- Toliko dugo sam u toj vezi i volim Briana. Naravno da je brak u budućnosti tu negdje - ispričala je Megan. 

Pixsell

Prvi put zaručili su se 2008. godine, no u veljači 2009. razvrgnuli su zaruke. Par se vjenčao u lipnju 2010. godine. Veliko 'da' dvoje glumaca reklo je u ljetovalištu Four Seasons na Havajima i to samo 24 dana nakon što su se drugi put zaručili. 

- Nikada u životu nisam bio toliko siguran u nešto kao što sam u nas dvoje. Naše vjenčanje bio je savršeni početak idiličnog zajedničkog života - izjavio je Brian nakon vjenčanja, a nedugo nakon postali su roditelji.

PA/Pixsell

Glumica je sina Noaha (6) rodila 2012., a Bodhija (4) dvije godine kasnije. Megan je zbog nesuglasica u braku odlučila predati zahtjev za razvod, ali brzo su uspjeli izgladiti sve probleme. Već su 2016. godine objavili da očekuju trećeg sina Journeyja Rivera (2).  

- Ako želite da potraje, morate se potruditi. Bit ćemo zajedno koliko uspijemo, to nije nešto što možemo potpuno kontrolirati - zaključila je Megan u intervjuu za magazin Cosmopolitan. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...