Obavijesti

Show

Komentari 5

Meghan i Harry idu u Ameriku, ne mogu se nositi s pritiscima

Meghan i Harry idu u Ameriku, ne mogu se nositi s pritiscima
5

Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa napuštaju Kraljevsku zakladu. Izvori bliski dvoru ističu da postoji mogućnost  da se par potpuno odmetne od kraljevske obitelji jer se ne mogu nositi s pritiscima

VIDEO

Više nema sloge između princa Harryja (35) i vojvotkinje Meghan (38) te princa Williama (37) i vojvotkinje Kate (37). Čini se kako se slavna kraljevska četvorka raspada.  Prepiru se preko medija i dopisnika iz palače, Meghan i Kate nikako nisu uspjele naći zajednički jezik, a braća Harry i William nisu se vidjela mjesecima nakon Harryjeva vjenčanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:37

Prema najnovijim napisima, Meghan i Harry napuštaju Kraljevsku zakladu i to samo 15 mjeseci nakon njihova prvog i jedinog zajedničkog nastupa, a izvori bliski dvoru ističu da postoji mogućnost  da se Harry i Meghan potpuno odmetnu od kraljevske obitelji jer se ne mogu nositi s pritiscima. Najavili su kako će u drugoj polovici studenog uzeti prijeko potreban odmor i to u trajanju od šest tjedana, koji će provesti u svojem britanskom domu, ali i u SAD-u.

Princes at charity polo match

Naime, sve je kulminiralo ispoviješću princa Harryja u dokumentarcu 'Harry & Meghan: An African Journey', koji je ove nedjelje premijerno prikazan na ITV televiziji, a sniman je za vrijeme njihove afričke turneje prije mjesec dana. Meghan je otkrila da su je prijatelji upozorili kad se udavala u kraljevsku obitelj da će joj britanski tabloidi uništiti život, a Harry je rekao da mu je potreban stalan fokus kako bi se nosio sa stresom i pritiscima svog života. 

 Princ Harry tako je progovorio i o svojem mentalnom zdravlju te o zategnutom odnosu s bratom Williamom.

- Neizbježno je doživjeti sukobe kada ste dio ove uloge, ove obitelji i kada ste pod pritiskom javnosti. Ali, mi smo braća i uvijek ćemo biti. Trenutačno svaki od nas ima drugačiji put, ali ja ću uvijek biti tu za njega, kao što znam da će on biti za mene - rekao je Harry i potvrdio da s bratom nije više toliko blizak. Dodao je kako se ne viđaju toliko često kao što su prije navikli, ali kako je to zbog novih obaveza. Kaže kako su jako zauzeti, ali da ga neizmjerno voli i cijeni. 

Trooping the Colour

- Moram naglasiti da je većina stvari napuhana u medijima. Sva braća imaju svoje dobre i loše dane -  dodao je Harry i naljutio cijeli britanski kraljevski dvor, od same kraljice do princa Williama, koji je, kako piše BBC, izrazio zabrinutost za brata.

Podsjetimo, navodno je do zahlađenja odnosa između braće došlo zbog toga što William nije bio oduševljen idejom da se Harry oženi s Meghan. Navodno je William upozorio Harryja da bi trebao usporiti i pričekati s vjenčanjem, na što njegov mlađi brat nije dobro reagirao.

Inače, nagađanja o odlasku iz Engleske počela su još prije nekoliko tjedana i to zbog narušavanja privatnosti od strane medija. Harry je ne želi dopustiti da sudbina njegove majke zadesi i njegovu suprugu, vojvotkinju od Sussexa.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Pokretanje videa...

08:59

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin