Obavijesti

Show

Komentari 12

Meghan i Harry krstili malenog Archieja u krugu najbližih ljudi

Meghan i Harry krstili malenog Archieja u krugu najbližih ljudi
5

Na privatnoj ceremoniji, daleko od očiju javnosti, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa krstili su dvomjesečnog sina Archieja, a kraljica Elizabeta II. nije prisustvovala događaju

VIDEO

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) i princ Harry (34) prije točno dva mjeseca, 6. svibnja, postali su roditelji sina Archieja kojeg su danas krstili na privatnoj ceremoniji koja je održana u privatnoj kapelici kraljice Elizabete u dvorcu Windsor, a na krštenju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i članovi obitelji. 

Na svom službenom, obiteljskom Instagram profilu Meghan i Harry podijelili su dvije fotografije s krštenja, koje se odvilo daleko od očiju javnosti i znatiželje reportera. Ispod fotografije su izrazili sreću i zadovoljstvo zbog ovog, za njih, posebnog trenutka te su javnosti zahvalili za podršku koju dobivaju posljednjih mjeseci. Kraljevska obitelj uživala je u ovom prekrasnom danu i slavlju, kojeg su podijelili s obitelji i kumovima. 

Dvomjesečni Archie nosio je ručno izrađenu repliku kraljevske haljine za krštenje, koju je izradila krojačica Angeli Kelly. Archie je 63. kraljevska beba koja će se krstiti u haljini s istim dezenom, a ceremoniju krštenja vodio je nadbiskup Canterburyja. 

Na krštenju Archieja neće biti kraljica: Ide gledati nove konje
Na krštenju Archieja neće biti kraljica: Ide gledati nove konje

Kraljica Elizabeta II. (93) nije bila najavljena na ovom događaju, a nema je ni na objavljenim fotografijama. Kako britanski mediji pišu, do te situacije došlo je zbog loše organizacije. Princ Harry, Meghan i kumovi Archieja, čija se imena još uvijek ne znaju, željeli su Archieja krstiti još u petak, no kraljica je dala do znanja kako se to neće dogoditi jer im plan nije javljen na vrijeme. Za razliku od kraljice, na zajedničkoj fotografiji uz Meghaninu majku, Charlesa, Camillu, Kate i Williama sa sretnim roditeljima pozirale su i dvije sestre pokojne princeze Diane, Lady Jane Fellowes i Lady Sarah McCorquodal. Time je Harry odao počast majci, ali i pokazao svoj prisan odnos s tetama. William Dianine sestre nije pozvao nijednom prilikom niti je njihova imena navodio u službenim priopćenjima. 

Britain’s Queen Elizabeth attends the Royal Maundy service at St George

Umjesto krštenja, kraljica je sa suprugom, princem Philipom (98) odlučila otputovati u Škotsku kako bi pogledali nove konje koje su oždrijebili ove godine. 

- Trebali su se više prilagoditi kraljici, znali su da ona treba ići u Škotsku. Očekivati da će se ona prilagođavati drugima nije pristojno. U redu je da žele raditi stvari na netradicionalan način, ali ipak trebaju imati obzira - komentirao je bliski izvor kraljevske obitelji nakon što su brojni obožavatelji ostali šokirani time što kraljica neće prisustvovati krštenju svojeg unuka. 

Commonwealth Service at Westminster Abbey in London

Kraljica nije bila ni na krštenju praunuka princa Louisa (1), sina princa Williama (37) i Kate Middleton (37). Na krštenje Archieja helikopterom su pak došli Harryjev brat i njegova supruga bez djece, kao i djed princ Charles (70). Na krštenju se pojavila i Meghanina majka Doria Ragland (62). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:33
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'