Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Meghan je za šest dana u New Yorku potrošila 3 milijuna kuna

None Foto: PIXSELL 7

Meghan je putovala privatnim zrakoplovom, što je u oba smjera koštalo više od milijun i pol kuna. Zatim, u luksuznom hotelu 'The Mark' provela je pet noći, a cijena boravka s doručkom iznosi oko 65 tisuća kuna

Vojvotkinja Meghan Markle (37) šest je dana provela u New Yorku sa starim prijateljicama, a to putovanje je koštalo jako puno. Još uvijek nije poznato tko je snosio troškove njezinog odmora u Americi, ali neke od stavki snose i građani Velike Britanije odnosno porezni obveznici, prenosi Daily Mail.

Foto: PIXSELL, REUTERS

Meghan je od Londona do New Yorka putovala privatnim zrakoplovom, što je u oba smjera koštalo više od milijun i pol kuna. Zatim, u luksuznom hotelu 'The Mark' provela je pet noći, a cijena boravka s doručkom iznosi oko 65 tisuća kuna. Riječ je o hotelu s pet zvjezdica koji se nalazi u najskupljem dijelu Manhattana, blizu Central Parka. 

Meghan Markle, Duchess of Sussex, exits a hotel in the Manhattan borough of New York City | Autor: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot

Kako bi njezin boravak u New Yorku bio siguran, Meghan je vodila dva kraljevska zaštitara. Oni su se cijelo vrijeme brinuli o njoj, a njihova plaća bila je 92 tisuće kuna. Kada se zbroje svi popratni sadržaji kojima se služila Meghan, kao što su večere i pića, troškovi iznose oko 2,8 milijuna kuna. 

PRIREDILE JOJ 'BABY SHOWER' Meghan je tajno otišla u New York: Našla se s prijateljicama

POGLEDAJTE RAČUN: 

Foto: Daily Mail/Screenshot

S Meghan su se u New Yorku družile Amal Clooney (41) i najbolja tenisačica svijeta Serena Williams (37). 

S OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE NE ŽELITE SVAĐATI: 'pojesti' će vas u trenu!

Komentari (31)
  • E sad mi stvarno više ide na živce gledajući ove slike jer se na svakoj od prvog dana trudnoće drži za stomak. I mislim da je Kate puno skromnija u svakom pogledu.

    22. 2. 2019,   22:05
  • zato se i udala, da trosi pare :D

    22. 2. 2019,   22:22
  • ova stvarno na svakoj slici drži stomak kao da će joj jastuk ispasti 😵😵

    22. 2. 2019,   22:20