Obavijesti

Show

Komentari 3

Meghan kao urednica Voguea: Intervjuirala je Michelle Obamu

Meghan kao urednica Voguea: Intervjuirala je Michelle Obamu
8

Vojvotkinja od Sussexa bit će gošća urednica rujanskog izdanja britanskog Voguea pod nazivom 'Forces for Change', na čijoj će naslovnici predstaviti 15 snažnih i inspirativnih žena

VIDEO

Meghan Markle (37), koja je u svibnju rodila svoje prvo dijete, na rujanskom je editorijalu surađivala sedam mjeseci s glavnim urednikom britanskog Voguea, Edwardom Enninfulom (47). 

Bivša glumica je rekla da je u obično najčitanijem rujanskom broju Voguea nastojala usmjeriti fokus javnosti na vrijednosti, pitanja i osobe koje u današnjem svijetu čine promjene, na žene angažirane na promicanju ​​osnaživanja žena, na promicanju mentalnog zdravlja te rasnih problema i pitanja očuvanja okoliša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:33

U časopisu, koji će se u prodaji naći 2. kolovoza, bit će objavljen ​​razgovor između Meghan i bivše prve dame Sjedinjenih Država Michelle Obame (55), kao i intervju njezina supruga Harryja (34) s dr. Jane Goodall (85), svjetski poznatom etnologinjom i primatologinjom.

Na naslovnici časopisa pojavit će se 15 inspirativnih žena, među kojima su manekenka i aktivistica Adowoa Aboaha (27), novozelandska premijerka Jacinda Ardern (39), glumica i zagovornica ženskih prava Salma Hayek (52), tinejdžerska aktivistica koja upozorava na klimatske promjene Greta Thunberg (16), potom glumice Gemma Chan (36), Laverne Cox (47) i Jane Fonda (81) te boksačica Ramla Ali

Meghan će predstaviti i spisateljicu Chimamandu Ngozi Adichie (41), glavnu plesačicu Kraljevskog baleta Francescu Hayward (21) te model i nekadašnju izbjeglicu Adut Akech (19).

- Nadam se da ćete kroz raznolik izbor žena na naslovnici osjetiti snagu zajednice i njihovu potporu u stvarima o kojima smatram da je potrebno govoriti te da će vas one nadahnuti kao što su nadahnule mene - kazala je Meghan.

Urednik Edward Enninful je pojasnio čitateljima zbog čega se Meghan ne pojavljuje na naslovnici.

Elizabeta zabranila Meghan da nabavi psa pa se ona odselila
Elizabeta zabranila Meghan da nabavi psa pa se ona odselila

- Otpočetka smo razgovarali o naslovnici i o tomu treba li ona biti među odabranim ženama. Na kraju je zaključila da ne želi skretati pozornost na sebe jer bi to bilo 'prenametljivo' te je odlučila fokusirati se na žene kojima se i sama divi - kazao je Enninful.

Meghan je prva članica kraljevske obitelji koja surađuje s medijima. Smatra se da se članovi i članice kraljevske obitelji nemaju pravo angažirati u društvu na taj način jer su njihove uloge simbolične te se, u skladu s pravilima, trebaju baviti samo humanitarnim radom.

Vojvotkinja od Cambridgea bila je na naslovnici časopisa u lipnju 2016., princeza Diana je za života krasila naslovnice triju izdanja britanskog Voguea, a princeza Ana triput, 1971. godine i dvaput 1973. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'