Obavijesti

Show

Komentari 13

Meghan Markle i njezinih top 10 'ukradenih' modnih ideja...

Meghan Markle i njezinih top 10 'ukradenih' modnih ideja...
11

Vojvotkinja od Sussexa ima stila koji joj je donio samo pohvale, ali njezina odjeća u zadnje vrijeme pokazuje kako možda nije sve njezino vlastitih ruku djelo. Izgleda kako je Meghan više puta 'skinula' glumačke zvijezde

VIDEO

Baš kao i princ Harry (33), modna industrija je do neba zaljubljena u Meghan Markle (36). Vojvotkinja od Sussexa ima stila koji joj je donio samo pohvale, ali njezina odjeća u zadnje vrijeme, posebno kada se pojavila na polo utrci, pokazuje kako možda nije sve njezino vlastitih ruku djelo. Taj šešir i haljina izgledali su prilično poznato. Izgleda kako je Meghan više puta kopirala glumačke zvijezde i 'skinula' njihove odjevne kombinacije.

Royal visit to Dublin - Day Two

 

1. Tko to bolje nosi, Julia Roberts (50) u filmu 'Lijepa žena' ili princeza? Meghan se pojavila u smeđoj-bijeloj haljini i slamnatim šeširu na polo utrci, a njezinu haljinu inspirirala je prostitutka iz filma, Vivian, koju glumi Julia. 

2. Elegantna glumica 20. stoljeća, Katharine Hepburn, napravila je ogromne modne korake s visoko strukiranim hlačama, poput ovih u 'The Philadelphia Story' iz 1940. godine. Meghan također ima jedan ovakav par hlača u ormaru.

3. Ovdje, s crnom kosom, crvenim ružem za usne i crnoj kombinaciji vojvotkinja bi mogla biti dio obitelji Addams, a ne Windsor. Glumica Anjelica Huston (67) utjelovila je Morticiju Addams, a crna boja joj je i danas najdraža. 

4. Meghan je u siječnju bila u Walesu sa zaručnikom Harryjem, noseći kaput od crne vune, koji je napravila dizajnerica Stella McCartney. Nekoliko dana ranije, pop pjevačica Christina Aguilera (37) pojavila se u istom tom kaputu u New Yorku. Obje su na to obule i visoke crne čizme. 

5. Meghan je na svečanom događaju u Royal Ascotu odlučila za bijelo-crnu kombinaciju s velikim šeširom, poput glumice Elize Doolittle u  filmu 'My Fair Lady' iz 1964. 

6. Bivša američka prva dama Jacqueline Kennedy postala je modna ikona u 60-tim godinama svojim šeširima i Chanelovim odijelima. Stil jasno odgovara i Meghan, a takvo odijelo s velikim gumbima je vojvotkinja nosila na prijamu u Buckinghamskoj palači.

7. Kopirala je i reality zvijezdu, Kim Kardashian (37) kada se pojavila u uskoj crnoj haljini s tankim crnim kožnim remenom oko struka. Istu haljinu bijele boje Kim je nosila još 2007. na crvenom tepihu.

8. Izgleda da je hit SCI-FI serija 'Westworld' bila inspiracija za haljinu dizajnerice Stelle McCartney koja je kreirala haljinu  za Meghan  koju je nosila na svadbenoj večeri u Frogmore Houseu. Iznenađujuće sličnu haljinu u filmu nosila je Dolores, koju glumi Evan Rachel Wood (30). 

9. Za svoj prvi službeni posjet s kraljicom Elizabethom II. (92) vojvotkinja je odlučila kopirati stil glumice Angeline Jolie (43) koja je nosila svijetlo-smeđu usku haljinu s pokrivenim ramenima. 

10. Haljinu uskog kroja i širokog 'dna' haljine nosila je Kristen Stewart (28) dok je prošetala crvenim tepihom, koju je Meghan također nosila istom prilikom. Dok je glumica Kristen išla na otvorena ramena, Meghan je ipak ramena pokrila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin