Obavijesti

Show

Komentari 222

Meghan u bijeloj toaleti sjela u Jaguara s 'potpisom' Rimca...

Meghan u bijeloj toaleti sjela u Jaguara s 'potpisom' Rimca...
13

'MADE IN SV. NEDELJA' Hrvatski poduzetnik pohvalio se na facebooku statusom u kojem otkriva kako je u izradi automobila kojim su se odvezli kraljevski mladenci sudjelovala i njegova tvrtka

VIDEO

Novopočeni mladenci, princ Harry i njegova odabranica Meghan Markle iz dvorca Windsor krenuli su na svečenu večeru do obližnje Frogmore House, gdje će svoje vjenčanje proslaviti u društvu 200 najbližih prijatelja i obitelji. Drugi današnji party organizira princ Charles.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Royal wedding Royal wedding Royal wedding
15
| Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Elegantna toaleta Stelle McCartney

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za tu se priliku, mladenka iz vjenčanice presvukla u bijelu elegantnu haljinu, slavne dizajnerice Stelle McCartney.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:47

Haljina od svilenog krepa s dugim šlepom i visokim ovratnikom, ali golih ramena bila je njezin drugi izbor, ali na tragu onog što je pokazala sa svojim prvim odabirom - jednostavna, elegantna i sofisticirana. 

Royal wedding

Meghan je obula bijele štikle brenda Aquazurra od svilenog satena s prozirnim dijelom od mesh tkanine i potplatima obojenim u dječje plavu boju.

Šminka je minimalistička, a naglasila je njezinu prirodnu ljepotu i pjegice na licu. Stajling je zaokružila neurednom punđom, a dva prednja pramena joj slobodno padaju niz lice.

Royal wedding

Nosi prsten koji je pripadao Diani

Od nakita je stavila viseće dijamantne naušnice te prsten kojeg krasi veliki dragulj akvamarin. Osim upadljivog kamena, ovaj komad nakita ima i posebnu sentimentalnu vrijednost. Riječ je o prstenu koji je nekad pripadao princezi Diani, a dio je njezine ostavštine. Vjerojatno je riječ o Harryjevom vjenčanom poklonu svojoj supruzi.

Royal wedding

Harry je pak uskočio u elegantni crni smoking.

'Made in Svete Nedelja'

Par je dvorac Windsor napustio u retro plavom kabrioletu, automobilu Jaguar E-Type Concept Zero, iz 1961., a u čijoj je izradi sudjelovao Mate Rimac.

Na registraciji automobila je datum njihovog vjenčanja.

Rimac je večeras na svom Facebooku podijelio i fotografiju princa Harryja i Meghan Markle te napisao: "Made in Sveta Nedelja, now this... 

Tematska večera uz ekipu iz serije Suits

Frogmore je samo nekoliko minuta vožnje udaljen od mjesta održavanja formalnog prijema u dvorani Sv. Jurja u dvorcu Windsor. Riječ je o služben oj kraljevskoj rezidenciji, a  britanski mediji kažu da je to jedan od posjeda koji osigurava najveću privatnost. Malo je i fotografija, a posjed je za javnost otvoren samo nekoliko dana u godini.

Princ Charles bit će, navodno, i jedan od govornika u Frogmoreu, baš kao i kum, princ William. Govor bi mogla održati i mladenka. Na popisu uzvanika su kraljica Elizabeta II. te princ Philip. Bit će tu i vojvotkinja od Walesa, Charlesova supruga Camilla, William i Kate te princeze Beatrice i Eugenie.

Poznato je da su na zabavu pozvani i glumci iz serije Suits s kojima je glumila Meghan, njezine prijateljice glumica Priyanke Chopre, dizajnerica Mishe Nonoo, stilistica Jessice Mulroney i britanska reality zvijezda Millie Mackintosh. Elton John je zasigurno pozvan i izvest će neke od svojih hitova.

The Mirror je objavio da će večera u Frogmoreu biti tematska. Navodno će biti u egzotičnom stilu inspiriranom tropima, s polinezijskim motivima, a sve zbog omiljenoga mladoženjina noćnog kluba Mahiki. Spominju se i pića s mnogo ruma, ledene skulpture kroz koje teče votka i mnogo irskog likera Bailey’s.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle
'PALA' JE i PUSA

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle

Pratite moj Insta story danas. Idem na prijateljičino vjenčanje - poručila je tenisačica Serena Williams, inače bliska prijateljica Meghan Markle

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem
NA KRALJEVSKOM VJENČANJU

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem

Gledatelji prijenosa vjenčanja u kapeli sv. Jurja primijetili su kako je Beckham nervozno žvakao žvakaću gumu dok je čekao da vjenčanje započne
Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...
TRGOVCI BROJE NOVAC

Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...

Denis Gaščić, novinar 24 sata uživo je pratio vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Za vrijeme boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu, sreo je samo jednu osobu koja je bila protiv kraljevskog vjenčanja