Obavijesti

Show

Komentari 15

Meghan se 'upristojila': Počela slijediti pravila i nosi najlonke

Meghan se 'upristojila': Počela slijediti pravila i nosi najlonke
12

Meghan je prvi put 'protestirala' ne obukavši najlonke kada su ona i Harry objavili zaruke. Izvori bliski paru su rekli tada kako Meghan zna za pravilo u vezi s najlonkama, ali joj se jednostavno ne sviđa

VIDEO

Nikada nećete vidjeti pripadnicu kraljevske obitelji bez najlonki, rekla je stručnjakinja za kraljevska pravila Victoria Arbiter. Bivša glumica Meghan Markle (36), novopečena supruga princa Harryja (33), odlučila se pridržavati, kako neki obožavatelji ističu, jedinog čvrstog pravila koji zahtijeva kraljica Elizabeta II (92). 

Buckingham Palace garden party

Meghan se 'upristojila' i obukla najlonke boje kože kakve uvijek nosi i njezina šogorica Kate Middleton (36) tijekom prvog pojavljivanja u javnosti nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi Buckinghamske palače koja je ujedno i početak svečanosti povodom 70. rođendana princa Charlesa 14. studenog.

Vojvotkinja Meghan zablistala je na zabavi za princa Charlesa
Vojvotkinja Meghan zablistala je  na zabavi za princa Charlesa
Buckingham Palace garden party

Svrha takvih najlonki je da prikriju mane kao što su ožiljci, masnice ili vene. Vojvotkinja od Sussexa to pravilo nije poštovala dok je bila prinčeva zaručnica i njezine gole noge su izazivale negativne reakcije obožavatelja. 

Kraljevska obitelj objavila prve službene fotografije vjenčanja
Kraljevska obitelj objavila prve službene fotografije vjenčanja

Meghan je prvi put 'protestirala' ne obukavši najlonke kada su ona i Harry objavili zaruke. To je također bilo njihovo prvo javno, zajedničko pojavljivanje. Izvori bliski paru su rekli tada kako Meghan zna za pravilo o najlonkama, ali joj se jednostavno ne sviđa. Ipak, to nije bio njezin jedini slučaj kršenja kraljevski normi. 

 

Prince Harry engagement

Megan se nekoliko puta pojavila u javnosti s neurednom punđom što se svidjelo obožavateljima. No kraljica voli kada pripadnice kraljevske obitelji imaju zaglađenu, urednu frizuru. Također, smiju nositi samo lakove svijetlih boja ili prozirne, pa tako primjerice Middleton nikada do sada nije imala nokte u nekim žarkim bojama. Svaka članica kraljevske obitelji nema dopuštenje nositi tijaru nego to smiju raditi samo udane žene. 

Prodala poklon s kraljevske svadbe i zaradila 180.000 kuna
Prodala poklon s kraljevske svadbe i zaradila 180.000 kuna

- To je znak njihovog statusa i muškarci tako znaju da ne traže muža - rekao je stručnjak za kraljevsku obitelj Grant Harrold. Elizabeta II. ima i svoj poseban znak da joj je dosta druženja pa tako tijekom večere stavi torbicu na stol kako bi signalizirala uzvanicima da je 'zabava uskoro gotova'. Usto, kada tijekom razgovora stavlja torbicu iz jedne u drugu ruku znači da se je umorna i da želi da ju se ostavi na miru. 

VIDI OVO: OPREZ: 5 tipova ljudi koji varaju

Često se raspravlja i o kraljičinim 'veselim' kompletima žarkih boja koji su u suprotnosti sa svijetlim lakovima. No tako nalaže pravilo koje kaže da mora biti vidljiva u gomili kako bi ju svi vidjeli. 

Royal Ascot - Day One - Ascot Racecourse

- Kada bih nosila bež odjeću, nitko ne bi znao tko sam - istaknula je svojedobno Elizabeta II. Pripadnice kraljevske obitelji ne smiju nositi odjeću s dekolteom ni prekratke haljine, a ni cipele i sandale s punom petom. Za takvu obuću ne postoji pravilo nego se jednostavno ne sviđa kraljici. 

Duchess of Cambridge pregnant

VIDI OVO: Zayn Malika zavela striptizeta!

- Nije fan toga. To se dobro zna u njezinoj obitelji - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji. Kate je znala prekršiti to pravilo, no Elizabeta joj nije to zamjerila. U Buckinghamskoj palači se ne jede češnjak ni tjestenina jer ih kraljica ne voli. 

Meghan Markle u Hrvatskoj pila domaće vino i jela lignje
Meghan Markle u Hrvatskoj pila domaće vino i jela lignje
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle
'PALA' JE i PUSA

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle

Pratite moj Insta story danas. Idem na prijateljičino vjenčanje - poručila je tenisačica Serena Williams, inače bliska prijateljica Meghan Markle

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem
NA KRALJEVSKOM VJENČANJU

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem

Gledatelji prijenosa vjenčanja u kapeli sv. Jurja primijetili su kako je Beckham nervozno žvakao žvakaću gumu dok je čekao da vjenčanje započne
Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...
TRGOVCI BROJE NOVAC

Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...

Denis Gaščić, novinar 24 sata uživo je pratio vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Za vrijeme boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu, sreo je samo jednu osobu koja je bila protiv kraljevskog vjenčanja