Obavijesti

Show

Komentari 7

Meghan slavi 38. rođendan, a želja joj je danas biti s obitelji

Meghan slavi 38. rođendan, a želja joj je danas biti s obitelji
12

Meghan se u posljednje vrijeme počela baviti i drugim aktivnostima. S Harryjem organizira humanitarnu kampanju te gostuje kao urednica rujanskog izdanja Voguea pa je poželjela malo odmora i privatnosti

VIDEO

Meghan Markle (38) pamtimo po nekadašnjoj glumačkoj karijeri i ulozi u popularnoj seriji 'Suits', a danas vojvotkinja od Sussexa, slavi 38. rođendan. S obzirom na to da u posljednje vrijeme puno radi, Meghan je odlučila proslaviti ga u krugu obitelji, bez velike pompe i proslave, rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za Harper's Bazaar

Sa svojim sadašnjim suprugom, princem Harryjem (34), vezu je obznanila u rujnu 2016., a godinu dana nakon su se zaručili. Zaručnički prsten koji je Harry tada dao Meghan, izrađen je od komada Dianinog nakita, a dizajnirao ga je on sam. Meghan se zbog Harryja odrekla glumačke karijere. 

- Bili smo u vikendici i pekli piletinu. Odjednom me zaprosio. Bilo je nekako prirodno, romantično i slatko - rekla je Meghan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada je Harry kleknuo glumica ga je prekinula i rekla: 'Mogu li odmah reći da?'. Princ je dodao kako je potpuno zaboravila uzeti prsten. Meghan i Harry vjenčali su se u petom mjesecu 2018.

Oprah o Meghan Markle: 'Ona je toliko predivna i topla osoba'
Oprah o Meghan Markle: 'Ona je toliko predivna i topla osoba'

Harry i Meghan su u listopadu prošle godine potvrdili da čekaju dijete, a rodila je u svibnju. Sina Archieja krstili su na privatnoj ceremoniji koja je održana u privatnoj kapelici kraljice Elizabete u dvorcu Windsor, a na krštenju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i članovi obitelji. 

Od početka njihove veze, Meghan je ulaskom u kraljevsku obitelj počela živjeti sasvim drugačiji život, ali je i danas na meti kritika britanske javnosti, koja ne će izbrisati 'mrlje' iz njezine prošlosti. Meghan je zapamćena po brojnim obiteljskim dramama koje su je obilježile. Naime, glumičina obitelj tvrdi da Markle nije pomogla ocu, majci i bratu koji su bankrotirali te da je samo zanimaju slava i moć, pa je zato zavela princa.

- Ona je narcisoidna i sebična. Oduvijek se probijala preko kreveta. Uz to, pali se na riđokose muškarce, skuplja ih kao trofeje. Ne mogu vjerovati da ju je Harry već upoznao s ocem, princom Charlesom - rekla je o Markle njezina polusestra Samantha Grant (53).

Bivši suprug Meghan Markle oženio je milijarderku Kurland
Bivši suprug Meghan Markle oženio je milijarderku Kurland

Njezina sestra optužila ju je da je napustila obitelj kad im je bilo najteže.

- Njoj je jedini cilj popeti se po društvenoj ljestvici do samoga vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njezina mama te stariji brat. Od tada s njima ne razgovara. Hollywood joj više nije dovoljan, sad želi biti princeza. Sigurna sam da Harry zna kakva je uistinu, ostavio bi je - rekla je spisateljica Samantha o sestri.

Valja spomenuti činjenicu da je Markle već bila udana, što je 'trn u oku' kraljevskoj obitelji. Udala se za producenta Trevora Engelsona (42)  na Jamajci 2011. Par je bio u vezi od 2004. godine, a rastali su se 2013. godine nakon svega dvije godine braka. 

Također, mnogi su joj zamjerali što je odbijala pridržavati se pravila koja je postavila kraljica. Tako je Meghan je prvi put 'protestirala' ne obukavši najlonke kada su ona i Harry objavili zaruke. Izvori bliski paru su rekli tada kako Meghan zna za pravilo u vezi s najlonkama, ali joj se jednostavno ne sviđa.

- Nikada nećete vidjeti pripadnicu kraljevske obitelji bez najlonki, rekla je stručnjakinja za kraljevska pravila Victoria Arbiter.

Također, kada su se Meghan i Harry kraljici pridružili kako bi proslavili mlade lidere iz svih krajeva svijeta, vojvotkinji se na nekoliko sekundi omaklo pa je noge prekrižila na 'nepravilan' način. Meghan je sjela onako kako bi sjedila da je još uvijek samo američka glumica, a ne pripadnica kraljevske obitelji.

Meghan je već nekoliko puta prekršila kraljevski protokol. U prvom službenom posjetu Walesu s Harryjem, Meghan je 'kiksala'. Dok je sa suprugom razgledavala dvorac Cardiff, okružilo ih je stotine fanova koji su htjeli fotografiju s njima ili barem autogram. Meghan je prišla djevojčicom, pozdravila ju i potpisala joj se u bilježnicu. Kraljevska obitelj je zamjerila glumici što je još jednom prekršila protokol tijekom susreta s fanovima i navodno rekla da joj je ta 'loša' navika ostala iz Hollywooda. Naime, pravilo je da se ljubazno odbije davanje autograma. 

Potrošile su pola milijuna kuna da bi nalikovale Meghan Markle
Potrošile su pola milijuna kuna da bi nalikovale Meghan Markle

Na meti kritika našla se i zbog sina Archieja. Povela ga je u javnu šetnju, kako bi pogledali humanitarni polo meč na kojem je zaigrao i Harry, a fotografije koje su pritom uslikane jako su naljutile Meghanine kritičarke.

- 'Ajme, pa ona ne zna ni držati vlastito dijete u naručju kako treba', 'Dijete će ti ispasti' i 'Sramota da još nisi naučila osnove', samo su neki od napada na Meghan nakon što su fotografije izašle u javnost.

 

Voditeljica Oprah Winfrey (65) jednom je prilikom rekla kako glasine o Meghan nisu istinite.

- Mislim da je krivo prikazana u medijima i smatram da to nikako nije pošteno. Da je ljudi upoznaju shvatili bi da je ona jedno divno, toplo, drago biće koje je puno ljubavi - izjavila je voditeljica te dodala kako o Meghan kruže ružni tračevi koji nikako nisu istiniti. 

Čini se kako se Meghan i pronašla u kraljevskoj obitelji, ali neke stvari i dalje odbija.

Meghan se u posljednje vrijeme počela baviti i drugim aktivnostima. Tako s Harryjem organizira humanitarnu kampanju, a bit će i gošća urednica rujanskog izdanja britanskog Voguea pod nazivom 'Forces for Change', na čijoj će naslovnici predstaviti 15 snažnih i inspirativnih žena.

Zovu je dvojnicom Meghan Markle i sada ju glumi u filmu
Zovu je dvojnicom Meghan Markle i sada ju glumi u filmu

Bivša glumica je rekla da je u obično najčitanijem rujanskom broju Voguea nastojala usmjeriti fokus javnosti na vrijednosti, pitanja i osobe koje u današnjem svijetu čine promjene, na žene angažirane na promicanju ​​osnaživanja žena, na promicanju mentalnog zdravlja te rasnih problema i pitanja očuvanja okoliša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'