Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Meghanin prvi brak raspao se zbog njezine glumačke karijere

Komentari (15)
 • Meni ova Meghan djeluje kao recimo onaj tip žena koje ajmo reći jako dobro znaju što rade,ne kažem da se nije udala iz ljubavi,vjerovatno je ali da je uvijek sama sebi daleko na prvom mjestu tj.ne bi nikada zapostavila karijeru zbog nekoga,radi ljubavi npr.Čisti primjer mi je i sada ova udaja,otkada je stupila u brak u kraljevsku kuću stalno nešto inzistira na svoj mlin,neke svoje posebne prohtjeve,zahtjeve,od posluge očekuje moguće i nemoguće,ima naravno tu sreću da joj ovaj ljubi pod pod nogama doslovce(inače ne bi tako mogla manipulirati svime),da je to ženska kojoj su emocije u prvom planu,više bi se prilagođavala situaciji i ne bi pokušavala ništa specijalno mijenjati,takve kao ona često bolje i prođu u životu.

  16. 5. 2019,   11:27
  • Meni je ona jedino zbog toga bolja od Kate, Kate djeluje kao da bi napravila bilo što što kraljica poželi, pa makar rađala javno na tv-u, ulizica bez svoga ja.

   16. 5. 2019,   13:43
  • Meni se čini da je tu dosta i u tim muževima,da je kojim slučajem udana za starijeg koji više drži do tradicije,ne bi joj toliko narasla krila,mislim da se ne bi toliko šepirila svojim takozvanim čvrstim stavom a tu je ponavljam stvar i u tome što kod nje ne prevladavaju emocije već je više prizemniji tip i sklonija tome da većina toga bude po njezinom,naravno ovaj njezin pleše kako ona svira bez daljnjega,to joj je dodatni poticaj u dominaciji i itekakav vjetar u leđa,uz sve te uvjete joj nije teško "preuzeti vlast" u svemu,nisu također bez razloga ostali bez više članova osoblja u kratko vrijeme,prije toga su godinama radili tu.

   16. 5. 2019,   14:08
  • Nebi nikad napustila karijeru zbog ljubavi? Pa sta je sad napravila nego napustila karijeru mislin glumacku...ili ovog prije nije dovoljno volila ili joj sad nije vise vazna karijera kad je princeza...

   16. 5. 2019,   15:09
  • Glumačku karijeru je sada napustila jer je morala,ne zbog toga jer joj nije važna...Pa što bi sad morala napraviti nego napustiti karijeru kada se udala u tu obitelj!Za neke stvari tu ipak postoje određena pravila,što misliš da se može sve kao i kod prosječnih ljudi?Ja govorim kakvo mišljenje imam o njoj općenito i o tome kakva mi ona osoba inače djeluje...

   16. 5. 2019,   15:20
  • Kate je buduca kraljica! Samim time ocekuje se postivanje protokola i pravila. Ne znam zasto se odmah klasificira kao 'ulizica' bez svog 'ja'! Sigurna sam da zena nije svojevoljno isti dan sto je rodila stala ispred fotografa i smjeskala, ali od buduce kraljice koja rađa direktne nasljednike, to se ocekivalo. Za razliku od Meghan! Slazem se s gornjim komentarom, Meghan trenutno igra i glumi ulogu svoga zivota. Neosporno je da voli Harrya, ali u njoj nema topline kao u Kate npr. I da, takvi poput nje ce uvijek dobro proci u zivotu.

   16. 5. 2019,   15:21
  • Assia: zar ovo nije više od karijere glumice.Megan je od djetinjstva djelovala da popravi stvari (ono njeno pismo zbog reklame koje su uvažili), bila je aktivistica, feministica, predana u odnosu do sebe, a sebe je najvažnije ne zapostaviti, i tako je došla do tu gdje je, ma koliko se mi s njom šprdali, o njoj će govoriti povijest. Go Megan, go… i dalje mijenjaj svijet na svoj način!

   16. 5. 2019,   23:37
  • Malo je nju i sreca obasjala, neka meni je i drago...al glede glumice i glumista pojma za nju nisan imala prije nego je bila sa Harryien...ja san samo tila jednostavno rec da je prvog muza napustila radi karijere glumice a sta nije princa napustila ako ne moze bit glumica ka sta nemoze? Ako je ta karijera toliko vazma, ta glumacka...samo san napravila usporedbu il omog nije volila il pojma neman na kraju me zaboli za nju iskreno 😂 ajte pozz

   17. 5. 2019,   09:19
 • A velike mi karijere, sporedna uloga u jednoj seriji i par Hallmarkovih filmova....

  16. 5. 2019,   13:42
 • Odlična serija, SUITS...

  16. 5. 2019,   12:27
 • pa šta mu bi... oženiti stariju od sebe, rastavljenu, polu-crnkinju, a k tome i nije baš neka "ekstra ljepotica"????? I, sigurno ima "solidnu prošlost" iza sebe. Čudi me da je kraljica odobrila ovaj brak???

  16. 5. 2019,   11:26