Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mel B je obećala: Iduće godine Victoria nastupa sa Spajsicama

None Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 7

Modna kreatorica prekinula je ponovnu turneju benda, ali Mel B je uvjerena da će promijeniti mišljenje. Posljednji put kad je Victoria stala na binu bilo je na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara prije sedam godina

Članica grupe 'Spice Girls' Melanie Brown (44)  obećava da će sljedeće godine na Glastonbury festivalu nastupiti s dizajnericom Victoriom Beckham (45).

Foto: Instagram

Modna kreatorica prekinula je ponovnu turneju benda početkom ove godine, ali Mel je uvjerena da će Victoria promijeniti mišljenje.

- Victoria je Victoria. Ona to nije željela učiniti. Propustila je - rekla je pjevačica, govoreći o tome kako Victoria bojkotira povratak.

Foto: Instagram

Dodala je kako joj je plan da svih pet nastupe na Glastonburyju za 50. obljetnicu.

- Nagovaram Vitoriju da sudjeluje. I učinit ću to - rekla je Mel.

2017 MTV Video Music Awards - Arrivals - Los Angeles ISKRENO O SVEMU Mel B: S Geri sam spavala, a Victoriju volim iako je gadura

Rasprava je uslijedila nakon vrlo uspješne turneje, kada se Mel ujedinila s Geri Halliwell (46), Emmom Bunton (43) i Melanie Chisholm (45). Victoria se tada suočila s pitanjima svojih kolegica iz benda zbog toga što je odbila sudjelovati s njima. Radije se posvetila svojoj obitelji i modi.

41st CSD in Berlin | Autor: Nicole Kubelka/DPA/PIXSELL Foto: Nicole Kubelka/DPA/PIXSELL

Victoria je s djevojkama posljednji put nastupila na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara 2012. Pop grupa osnovana je 1994., ali su se djevojke razdvojile 2000. kada je Halliwell izašla iz grupe. Nakon toga, ponovno su se okupile 2007.

41st CSD in Berlin | Autor: Nicole Kubelka/DPA/PIXSELL Foto: Nicole Kubelka/DPA/PIXSELL

Spice girls nedavno su nastupile u Londonu. To je bila  posljednja stanica njihove turneje obilježene tehničkim problemima. Naime, fanovi su se bunili da nisu dobro čuli pjevačice tijekom nastupa. Sramoćenje Spajsica počelo je koncertom u Dublinu kad su se brojni posjetitelji žalili na ozvučenje. Neki obožavatelji odlazili su s koncerta i tražili povrat novca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (2)
  • Victorija je jedina koja je nakon raspada stvorila drugu karijeru. Ostale su živjele na staroj slavi, koja nije dugo trajala

    5. 8. 2019,   13:05
  • spice girls nemaju slavu vec 20 godina

    5. 8. 2019,   18:07