Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mel B ostavila dijete na 4 dana i otišla u Las Vegas

None Foto: 24sata/ilustracija

Melanie Brown (32), poznatija kao "spajsica" Mel B, ostavila je svoju novorođenu kćer Angel Iris na četiri dana sa svojom spremačicom

Bivša kućna pomoćnica spajsice Melanie Brown (32), Tonia Lamere, ispričala je kako je pjevačica napustila svoju tada dvomjesečnu kćerku Angel Iris i otišla u Las Vegas gdje se vjenčala s ljubavnikom Stephenom Belafonteom.
- Trebala sam pričuvati dijete na jednu večer, a to se proteglo na četiri dana. Dijete je bilo bolesno, nije bilo dadilje, a kada je Melanie napokon nazvala uopće nije pitala za dijete. Svojim sam novcem morala kupovati hranu za nju i njenu osmogodišnju polusestru Phoenix Chi - ispričala je šokirana spremačica Tonia. Glasnogovornik spajsice tvrdi da to nije istina i da Tonia Lamere tim pričama samo želi zaraditi novac.
- Melanie je odgovorna majka koja je potpuno predana odgajanju svog djeteta. Svojoj obitelji želi samo najbolje i ne obazire se na izmišljene priče ljudi koji time žele zaraditi nešto novca - izjavio je Melanienin glasnogovornik.

Komentari (5)
  • j...eš dijete, idem ja u las vegas fino kockat\' i usput se udat\'. e. kad se britni moze onako ponasat prema svojoj djeci, mogu i ja!! ja sam spajs grl, za boga miloga!!

    20. 9. 2007,   13:40
  • pa nije ona jedina koja tako radi ona ga je ostavila samo na četri dana a druge ih ostave kod dadilja dok ne postanu punoljetni a onda..... kuda koji mili moji

    20. 9. 2007,   14:57
  • Nije niti prva niti zadnja majka koja svoje dijete ostavi na nekoliko dana. Pa nije ga odložila u kartonsku kutiju na cesti.

    20. 9. 2007,   15:36