Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mel B suprugu je oderala kožu s prepona dok ga je depilirala

None Foto: Pixsell 3

IGRALA SE KOZMETIČARKE Na prepone mu je namazla vrući vosak i najsnažnije što je mogla povukla traku. On je vrištao od boli, a ona se smijala kao nikad dotad

Rekla mi je 'Dragi, imam neki super australski vosak s mirisom lavande, hajde da ga isprobamo' i namazala mi pola međunožja s tim ljepljivim čudom. Kad je povukla traku, toliko me boljelo da sam vidio milijun zvjezdica na stropu kupaonice. Oderala mi je kožu i mislio sam da neću preživjeti tu silnu bol, rekao je Stephen Balafonte. Nakon ženinog neuspjelog pokušaja depilacije, 40 minuta je sjedio u kadi punoj tople vode kako bi intenzivna bol u preponama popustila. 

Mel B (37) zaključila je da nema ništa loše u tome da uredi suprugove intimne dijelove, a kako se on nije bunio dala si je oduška i povukla traku iz sve snage. Bilo joj je drago što je i on, barem jednom, dobio priliku iskusiti bol koju ona redovito trpi kako bi bila glatka. 

- Ne znam kad sam se zadnji put toliko smijala. Smijala sam se tako jako da su mi se na trbuhu opet pojavile pločice koliko sam stezala mišiće - rekla je Melanie Brown koja je 'umirala' od smijeha dok je njen suprug 'umirao' od boli. 

Komentari (31)
  • Hahahahahaha, neka neka, nek vide kak je to! Nikad neću zaboravit facu svojeg muža kad sam mu iščupala jednu jedinu dlačicu iz obrve! Više mu ne smeta kad malo odlakavim! :P

    22. 11. 2012,   15:44
  • brr ja se divim zenama koje se depiliraju voskom, britvica ili depilacijska krema su zakon, nista ne boli...

    22. 11. 2012,   16:07
  • Netko tek poslije depilacije sazna spol

    22. 11. 2012,   15:48