Obavijesti

Show

Komentari 28

Melania šokirala: Dala intervju i ispričala sve o bračnoj krizi

Melania šokirala: Dala intervju i ispričala sve o bračnoj krizi
12

U televizijskoj najavi stoji kako u ovom intervjuu nije bilo 'zabranjenih pitanja' pa je tako Prva Dama otkrila i kako je navodna afera njenog supruga Donalda Trumpa utjecala na njihov brak...

VIDEO

Prva Dama Melania Trump (48) je u intervjuu za televizijsku kuću ABC prvi put progovorila o suprugovim aferama. Voditelju Tomu Llamasu je Melania 'otvorila dušu' i ispričala mnoge stvari iz privatnog života o kojima se do sada samo nagađalo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15
Kolinda za susret s Trumpom obukla haljinu Snježane Mehun
Kolinda za susret s Trumpom obukla haljinu Snježane Mehun

U televizijskoj najavi stoji kako u ovom intervjuu nije bilo 'zabranjenih pitanja' pa je tako Prva Dama otkrila i podržava li #MeToo pokret i kako je navodna afera njenog supruga Donalda Trumpa (72) utjecala na njihov brak.

First lady Melania Trump returns to White House with President Trump in Washington

Melania je u lipnju posjetila prihvatni centar za djecu na granici s Meksikom. Na ulasku u zrakoplov kojim je letjela u McAllen, u Teksasu, bila je u jakni marke Zara s porukom ispisanom na leđima :"Doista me nije briga, a vas?". U jeku polemike o migrantskoj politici njezina supruga, ova jakna je potaknula brojne reakcije, pa i oštre kritike.

Voditelj Llamas ju je pitao da prokomentira taj incident, stoji u najavi. Cijeli intervju će biti prikazan u petak 12. listopada.

'Morate imati dokaze ako kažete da su vas zlostavljali'

Melania Trump dala je potporu ljudima uključenim u pokret MeToo, ali je istaknula da oni koji iznose optužbe za seksualno zlostavljanje moraju podastrijeti "čvrste dokaze".

"Podržavam žene i treba ih se čuti. Moramo im dati potporu. Ali također i muškarcima, ne samo ženama", kazala je Melania za ABC u razgovoru koji je vođen tijekom njezinog nedavnog posjeta Africi.

Na pitanje misli li da su muškarci koji su optuženi za neprimjereno ponašanje i o kojima su pisali mediji nepošteno tretirani odgovorila je da su potrebni "čvrsti dokazi".

"Zaista trebate imati čvrste dokaze. Ne možete samo tako nekome reći 'bila sam seksualno zlostavljana' ili "ti si mi to napravio' jer mediji ponekad odu predaleko i znaju na nekorektan način prikazati neke priče", objasnila je Melania, inzistirajući da doista stoji uz žene.

Melania Trump delivers remarks at the "launch of her initiatives" as first lady at the White House in Washington

U ponedjeljak je predsjednik Donald Trump branio Bretta Kavanaugha dok je prisezao za suca Ustavnog suda na svečanosti u Washingtonu. Od nominiranja suočen je s optužbama za seksualne napade na brojne žene.

Melania Trump je u intervjuu za ABC također izrazila žaljenje što neke udruge koje djeluju u Africi ne žele s njom raditi na humanitarnim programima koje financira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

- Žalosno je da neke udruge i zaklade kojima želim biti partner to odbijaju zbog sadašnje administracije. Mislim da biraju politiku umjesto pomaganja drugima - rekla je Melania.

United States first lady Melania Trump visits the National Gallery of Art with her French counterpart Brigitte Macron in Washington

VIDI OVO! Kylie Jenner: Želim još jednu curicu.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...