Obavijesti

Show

Komentari 10

Melania Trump kombinacijom je odala počast princezi Diani...

Melania Trump kombinacijom je odala počast princezi Diani...
14

Vrsni poznavatelji kraljevske obitelji istaknuli su kako ih je odjevna kombinacija prve dame podsjetila na stil preminule princeze Dijane. Dodali su i kako je na ovaj način Melanija odala počast Lady Di

VIDEO

Američki predsjednik Donald Trump (72) i njegova supruga Melania (49) u službenom su posjetu Velikoj Britaniji. Oduševila je prisutne dolaskom u Buckinghamsku palaču u bijeloj Dolce & Gabbana haljini s plavim ovratnikom i pojasom oko struka, a nosila je i bijelo-plavi Hervé Pierre šešir. Kombinaciju je upotpunila potpeticama marke Manolo Blahnik. Koristila je svaku priliku kako bi se približila kraljici Elizabeti II. te joj se stalno smješkala.

President Trump state visit to UK - Day One

Vrsni poznavatelji kraljevske obitelji istaknuli su kako ih je odjevna kombinacija prve dame podsjetila na stil preminule princeze Diane. Dodali su i kako je na ovaj način Melanija odala počast Lady Di i njenom bezvremenskom modnom izričaju.

322013917

Fanovi na društvenim mrežama pohvalili su odabir prve dame.

- Pohvalno je što si toliko brinula o izgledu da si se čak sjetila princeze, koja je često znala odjenuti mornarsku kombinaciju - napisala je jedna gospođa, a druga se pak našalila:

- Kraljica baš nije voljela princezu, to što je 'kopiraš' ti nije baš najpametniji odabir.

Ipak, neki su se začudili zašto Melaniju uspoređuju s preminulom princezom. Smatrali su kako je očito da je 'isfurala' stil glumice Kate Winslet (43) iz filma Titanik. 

- Tko zna što je Melaniji bio uzor za ovu kombinaciju, ali svakako podsjeća i na Rose, odnosno Kate - zaključila je pratiteljica službenog Instagram profila britanske kraljevske obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

POLUGOLA LJEPOTICA: Tko je žena koja je u kupaćem kostimu prekinula finale Lige prvaka?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu