Obavijesti

Show

Komentari 13

Melanie Griffith su 'izdala' naborana koljena u haljini

Melanie Griffith su 'izdala' naborana koljena u haljini
6

Glumica je pokušala zaustaviti starenje i napravila je nekoliko plastičnih operacija na licu, ali njena naborana koljena ipak otkivaju njenu pravu dob

VIDEO

Melanie Griffith (52) godinama ne nosi kratke haljine jer skriva noge. Glumica očito nije računala na povjetarac koji je zapuhao dok je šetala Los Angelesom u haljini na preklop i otkrio joj naborana koljena. Ona su, čini se, jedan od rijetkih dijelova tijela koji još nije operirala. Dosad je nebrojeno puta zatezala lice, podizala očne kapke, a usne punila kolagenom iako joj se se suprug Antonio Banderas (49) protivi tome. No Melanie je oduvijek bila svojeglava. Godinama se bori s ovisnošću o alkoholu i drogama te je nekoliko puta išla u klinike na odvikavanje. O razdoru koji je unijela u obitelj progovorio je Banderas.
- Cijela obitelj uključila se u njezinu borbu s ovisnošću. Išao sam u centar za odvikavanje tri puta na tjedan i sudjelovao u grupnim terapijama. Dolazila je i naša kći Stella. Nekako nas je to sve još više povezalo - rekao je Banderas. U terapiju je bila uključena i njena majka.

ZBOG ANTONIJA JE OSTAVILA DONA JOHNSONA
Prije nego što se 1996. udala za Banderasa, dva puta je bila u braku. Prvi put se udala s 19 godina za osam godina starijeg Dona Johnsona, s kojim je hodala od 14. Rastali su se nakon šest mjeseci. Bila je u braku s Stevenom Bauerom, poslije se mirila s Johnsonom, a onda ga je ostavila zbog Banderasa.

ORGIJALA I DROGIRALA SE U HOTELU S TATUM O'NEAL
Nakon rastave od Bauera Melanie je priznala da se tješila kokainom i alkoholom. Kolegica Tatum O’Neal (46) napisala je u svojoj knjizi kako su orgijale u pariškom hotelu i pušile opijum. Melanie je tada imala 18, a Tatum samo 12 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...