Obavijesti

Show

Komentari 26

Menadžer prijetio: Ako me se riješite, Britney će biti mrtva

Menadžer prijetio: Ako me se riješite, Britney će biti mrtva
5

Sam Lufti zvao je Britneyine roditelje i predstavljao se kao vladin agent koji će pomoći pjevačici. Iako su ga molili da pusti njihovu obitelj na miru, on ih nije slušao

VIDEO

Bivši menadžer pjevačice Sam Lufti (38) tužio je pjevačicu jer mu nije platila 15 posto svoje zarade, njezinog oca Jamieja zbog nezakonitog raskidanja ugovora, a majku Lynne jer ga je izvrijeđala u svojoj knjizi iz 2008. godine 'Through the Storm'. 

Odvjetnik oca Britney Spears (30) na suđenju u Los Angelesu u petak, otkrio je da je borba Jamiea Spearsa nad kontrolom njegove kćeri ubrzo postala borba za život ili smrt. 

Obitelj pjevačice odvjetnik je opisao  kao skromne ljude radničke klase koji su svojoj kćeri pružili sve kako bi postala zvijezda, a bili su uz nju i u najtežim trenucima koje je prolazila. Naveo je kako se Britney počela mijenjati poslije prekida veze s ljubavi iz djetinjstva, Justinom Timberlakeom (31). Od djevojke pune veselja i energije postala je ljuta i depresivna. Stvari su krenule na gore, a dokaz je bio i njezin brak s Jasonom Alexanderom koji je trajao svega 55 sati. Brak s Kevinom Federlineom 2004. godine, odvjetnik je također nazvao brzopletom odlukom. 

Bizarni telefonski pozivi

U rujnu 2007. godine, Jamie je navodno počeo primati bizarne telefonske pozive od Sama Luftija koji se prvo nazivao vladinim agentom koji bi želio pomoći Britney. Jamie ga je molio da njegovu obitelj pusti na miru te da će se oni sami pobrinuti za svoju kćer. Također, otac pjevačice je od nekoga primio i poruku upozorenja. 

- Sam će vjerojatno Britney natjerati da počini samoubojstvo. Osobno poznajem Luftija, on je pravi manipulator. Mog dobrog prijatelja je gotovo nagovorio da počini samoubojstvo - naveo je odvjetnik  obitelji Spears na sudu te dodao da je Lufti dobio zabrane prilaska svojim susjedima, kao i cimerima koji su ga tužili za prijevaru i uznemiravanje 2004. te 2007. godine. 

U siječnju 2008. Britney je prvi put hospitalizirana u bolničkom centru Cedars-Sinai. Lynne i Jamie tad su se Luftiju odlučili prvi put suprotstaviti.

'Lutfi s Britney nije potpisao nikakav ugovor'

- Jamie se kontrolirao i rekao mu da ostavi njihovu kćer na miru te da napusti njihove živote. Dotaknuo ga je samo jednom - tvrdi odvjetnik Gladstone i naglašava kako ga nije udario. Lynne je u svojoj knjizi napisala kako joj je Sam jednom prilikom rekao da će Britney biti mrtva ako ga se riješe. Tri dana poslije toga Britney je prisilno hospitalizirana u UCLA bolnički centar. Njezin otac Jamie tad je od suda dobio pravo da skrbi o svojoj kćeri. 

Odvjetnik koji zastupa Britney tvrdi da Lufti nikad nije legitimno bio Britneyin menadžer te da ne postoji nikakv pismeni ili usmeni dogovor među njima. 

- Lufti je koristio njezinu ranjivost  i povjerenje i to je iskorištavao - tvrdi odvjetnik pjevačice te dodaje kako Britney nije  sklopila nijedan novi ugovor dok je Lufti bio u njezinom životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin