Obavijesti

Show

Komentari 17

Mentor Joža: Gotovac me žicao da mu švercam vino

Mentor Joža: Gotovac me žicao da mu švercam vino
4

Jel' bi mi mogao dati neko vinčeko? Poludjet ću ovdje, samo radim, rekao je Ante gazdi Joži. Na farmi mu je nedostajala dobra kapljica alkohola

VIDEO

Bivši sudionici reality showa “Farma” često se sjete mentora Jože Tučkorića (55) iz Kloštar Ivanića. Mario Mlinarić (31), Ivana Marić (27) i Jelena Urukalo (23) redovito ga posjećuju, a sprijateljili su se i s njegovom djecom, osobito najmlađom kćerkom Željkom (24).
- Suprugu Lidiju (49) i mene Hana Hadžiavdagić (25) ugostila je u Sarajevu. Zaprežnim kolima dovezli smo se do katoličke crkve, a pljeskalo nam je tisuću ljudi. Imali smo bolji doček od predsjednika države - kroz smijeh je rekao Joža. Na “Farmi” mu, kaže, najteže padaju svađe.
- Cure sam znao izgrditi jer se nisu dovoljno brinule oko vrta, ali nikad nije bilo većih problema. Jedino me Ante Gotovac (41) danima molio da mu prošvercam dvije litre domaćeg vina. Kratko i jasno sam mu rekao da je došao raditi, a ne piti i ubrzo se primirio - prisjetio se Joža.
Zbog uloge mentora morao je proći nekoliko audicija. Od šest kandidata, samo on nije imao tremu pred kamerama jer je prije snimao scene za domaće filmove “Duga mračna noć” i “Ne daj Bože većeg zla”.
- Najvažnije je da se svi međusobno poštujemo i izgradimo povjerenje, onda tek dolazi prava zabava - kaže Joža, kojemu će ovo biti treća sezona na “Farmi”.

ANTI JE NEDOSTAJALA DOBRA KAPLJICA
Kontroverzni Ante Gotovac rekao je da su mu u izolaciji najviše nedostajali cigarete i alkohol.
- U showu sam se sprijateljio samo s Juricom Pađenom, a nakon njegovog ispadanja postalo mi je dosadno. Plakao sam za njim pa sam utjehu tražio u alkoholu - kazao je Gotovac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao