Obavijesti

Show

Komentari 71

Valentina 'zapalila' gledatelje: Pripremamo opet nešto divlje

Valentina 'zapalila' gledatelje: Pripremamo opet nešto divlje
15

Zagrepčanka Valentina Walme godinama je plesala s mlađim bratom Alanom. Nastupala je u spotovima brojnih domaćih izvođača poput Lane Jurčević, Nede Ukraden, Buđenja, Davora Radolfija i Giuliana...

VIDEO

Televizijski voditelj Davor Garić (38) i plesačica Valentina Walme (27) u prvoj epizodi nove sezone showa 'Plesa sa zvijezdama' otplesali su rumbu, a njihov 'vrući' nastup izazvao je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Još me nije prošla euforija od plesne točke! Treniramo punom parom za idući ples koji jedva čekamo. Pripremamo nešto divlje - otkrila je Zagrepčanka. Ipak, žiri baš nije bio previše oduševljen 'striptizom' tijekom plesa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Za sljedeći put možeš slobodno skinuti hlače. Bili ste sjajni, bilo je zanimljivo, efektno, ali moram dati neku kritiku, baš i nije bilo puno plesnih koraka - komentirala je bivša nacionalna baletna prvakinja Almira Osmanović (60). 

Nova TV

Iako stručni žiri nije bio previše impresioniran, atraktivna mentorica zato je odmah osvojila mnogobrojne gledatelje ispred malih ekrana koji su pozorno pratili seksi nastup ovog plesnog para.

'Ti si živa vatra', 'Osvajaš seksepilom, izgledate preseksi' i 'Sve si nas zapalila plesom, prava si bomba' samo su neki od mnogih komentara oduševljenih gledatelja na društvenim mrežama. 

Atraktivna Valentina iz Zagreba inače je državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima, a kako je rekla nedavno, u plesanju uživa od šeste godine. 

- Moj tata je bio taj koji me odveo na prve satove plesa i oduševilo me jer se i on sam prije bavio latinoameričkim i standardnim plesovima. Tako je ujedno krenula ta moja ljubav prema plesu. U isto je vrijeme on vodio plesne turnire, pa je tako moja ljubav sve više rasla, a i mama mi je radila haljine, lijepila šljokice - otkrila je Garićeva mentorica u nedavnom intervjuu za IN magazin.

Dodala je i kako je godinama plesala s mlađim bratom Alanom. Nastupala je u spotovima brojnih domaćih izvođača poput Lane Jurčević, Nede Ukraden, Buđenja, Davora Radolfija i Giuliana...

Pokretanje videa...

01:26

Valentina se i ranije pojavljivala u ulogama plesne mentorice, pa je 2013. showu 'Ples sa zvijezdama' nastupala s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (39) koji se ove godine našao u ulozi voditelja. Međutim, gledatelje pred malim ekranima baš nije oduševio.

- Janko, odličan si glumac, ali zato nisi dobar voditelj. Samo se ti vrati glumi, vođenje emisije prepusti drugima - raspisali su se odmah nakon prve epizode gledatelji na društvenim mrežama.

 - Nadam se da će u narednim emisijama biti mnogo manje reklama, da će voditelji biti opušteniji, a stručni žiri realniji u davanju ocjena - zaključili su gledatelji.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

SNIMALA SE KAKO LEŽI I PJEVA U OSKUDNOM KOSTIMU: 'Sanjao sam te noćas i sram te bilo', poručio joj fan

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija