Obavijesti

Show

Komentari 35

Mercuryjeva zaručnica od filma će zaraditi 330 milijuna kuna

Mercuryjeva zaručnica od filma će zaraditi 330 milijuna kuna
10

Freddie je ostavio polovicu svih budućih prihoda na račun svog imena, kao i luksuzno vlastito zdanje, u kojem Austin još uvijek živi..

VIDEO

Bohemian Rhapsody, prošlogodišnji filmski kino hit o životu legendarnog frontmena grupe Queen, Freddieja Mercuryja, u ljubavnom se smislu fokusirao na pjevačev odnos s dvije osobe. Mary Austin (67), pjevačevom nekadašnjom zaručnicom te Jimom Huttonom, Mercuryjevim partnerom s kojim je bio sedam godina u vezi. 

Mary Austin Mercuryja je upoznala 1969. godine, tada kao 18-godišnjakinja, dok je pjevaču bilo 24 i iako se bavio glazbom, od statusa planetarno popularne rock zvijezde bio je poprilično udaljen.

- Nije bio sličan nikome koga sam otprije znala, prštao je od samopouzdanja - izjavila je Austin 2013. za Daily Mail te priznala kako ju je kod Freddieja privukao njegov pomalo divlji, rokerski look. 

Par je ubrzo započeo vezu, a u filmu je ulogu Austin odradila Lucy Boynton (24). Mercury je Austin zaprosio na Božić 1973. godine, a svoju privrženost iskazao joj je i baladom 'Love of My Life'. Ipak, do vjenčanja nikada nije došlo nakon što joj je Mercury povjerio svoje biseksualne sklonosti, no ostali su vrlo bliski, a pjevač je bivšoj zaručnici i kupio kuću te uvijek o njoj govorio biranim riječima. 

'Bohemian Rhapsody' i Rami Malek slavili: 'Hvala ti, Freddie'
'Bohemian Rhapsody' i Rami Malek slavili: 'Hvala ti, Freddie'

Da je Mary Austin i dalje vrlo dobro zbrinuta pokazuje podatak i da će od filma, koji je nedavno osvojio nagradu Zlatni globus, inkasirati više od 330 milijuna kuna (40 milijuna funti), a svojoj davnoj ljubavi Freddie je ostavio polovicu svih budućih prihoda na račun svog imena, kao i luksuzno vlastito zdanje, u kojem Austin još uvijek živi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin