Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mercuryjeva zaručnica od filma će zaraditi 330 milijuna kuna

None Foto: Instagram 10

Freddie je ostavio polovicu svih budućih prihoda na račun svog imena, kao i luksuzno vlastito zdanje, u kojem Austin još uvijek živi..

Bohemian Rhapsody, prošlogodišnji filmski kino hit o životu legendarnog frontmena grupe Queen, Freddieja Mercuryja, u ljubavnom se smislu fokusirao na pjevačev odnos s dvije osobe. Mary Austin (67), pjevačevom nekadašnjom zaručnicom te Jimom Huttonom, Mercuryjevim partnerom s kojim je bio sedam godina u vezi. 

Mary Austin Mercuryja je upoznala 1969. godine, tada kao 18-godišnjakinja, dok je pjevaču bilo 24 i iako se bavio glazbom, od statusa planetarno popularne rock zvijezde bio je poprilično udaljen.

Foto: Instagram/orijent

- Nije bio sličan nikome koga sam otprije znala, prštao je od samopouzdanja - izjavila je Austin 2013. za Daily Mail te priznala kako ju je kod Freddieja privukao njegov pomalo divlji, rokerski look. 

Foto: Instagram/orijent

Par je ubrzo započeo vezu, a u filmu je ulogu Austin odradila Lucy Boynton (24). Mercury je Austin zaprosio na Božić 1973. godine, a svoju privrženost iskazao joj je i baladom 'Love of My Life'. Ipak, do vjenčanja nikada nije došlo nakon što joj je Mercury povjerio svoje biseksualne sklonosti, no ostali su vrlo bliski, a pjevač je bivšoj zaručnici i kupio kuću te uvijek o njoj govorio biranim riječima. 

76th Golden Globe Awards - Photo Room - Beverly Hills, California, U.S. ZLATNI GLOBUSI 2019. 'Bohemian Rhapsody' i Rami Malek slavili: 'Hvala ti, Freddie'

Foto: Twitter/Screenshot

Da je Mary Austin i dalje vrlo dobro zbrinuta pokazuje podatak i da će od filma, koji je nedavno osvojio nagradu Zlatni globus, inkasirati više od 330 milijuna kuna (40 milijuna funti), a svojoj davnoj ljubavi Freddie je ostavio polovicu svih budućih prihoda na račun svog imena, kao i luksuzno vlastito zdanje, u kojem Austin još uvijek živi. 

Komentari (35)
  • A meni moja ljubav ostavila samo dugove.

    12. 1. 2019,   20:13
  • Pa ona jedina zna gdje mu grob jer je on htio da ga ona sahrani prema tome ocito je zena OK kad joj je toliko vjerovao, a j zena se nikad nije gurala u medije s pricama

    13. 1. 2019,   08:34
  • Pala joj sjekira u med. Valjda je Freddie znao sto radi..

    12. 1. 2019,   23:22