Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Merly Streep prodaje raskošan stan, traži 122 milijuna kuna...

None Foto: Pixsell/Screenshot 8

Stan ima nevjerojatan pogled na New York. Međutim, raskošnost stana je ono što je zapanjujuće. Ima četiri spavaće sobe, pet kupaonica, sobu za bicikliranje, vratara...

Filmska glumica Meryl Streep (70) spremna je za promjenu. Kako piše Celebrity Net Worth, Meryl prodaje svoj penthouse u New Yorku, četvrti Tribeca. Stavila ga je na prodaju za 18,3 milijuna dolara, odnosno 122 milijuna kuna. 

Foto: screenshot/

Streep je ovog puta dala popust jer kad je luksuzan stan prodavala u kolovozu prošle godine, za njega je tražila 25 milijuna dolara, odnosno 167 milijuna kuna. S tom cijenom glumica nije pronašla kupca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Stan ima nevjerojatan pogled na New York. Međutim, raskošnost stana je ono što je zapanjujuće. Ima četiri spavaće sobe, pet kupaonica, sobu za bicikliranje, vratara po cijeli dan, prostoriju za fitness, vrt i garažu. Do stana se dolazi kroz elegantno uređeno predsoblje, a lift je na ključ. 

Foto: screenshot/

Unajmila je arhitekte Tsao & McKown, koji su jedni od najboljih u New Yorku. Cijeli stan je uređen u talijanskom stilu. 

Komentari (31)
  • Lokacija i pogled fenomenalni...dizajn Tsao& Mcknown, izvrsni arhitekti specijalizirani za diskretne a raskošne objekte NewYorka i ne samo New Yorka.Stil nenametljiv, prepoznatljiv i smišljen za urbane city stanove ovoga tipa..prozračan. Namještaj koliko se uspijeva vidjeti najvjerojatnije iz ruke.Zack McKown/a .doduše..malo kaotično razmješten..i što je čudno, to ne utječe na nemir jer je mudro izabran, dosta krhak i puno svijetla ide na ruku, a i farbe nisu teške. Neutralne su i skoro vječne, jer su iz prirode. Cjelokupan tlocrt je širokog poteza i vjerojatno ugodan za živjeti ..dok je udobnost tih istih fotelja upitna, sve ukupni dojam je na kraju ipak prelijep..Količina drveta negira količinu hladnijega stakla, kroz koje opet ulazi dovoljno sunca, a i svaka soba ima van izlaz na terasu i intimu uz kupatilla..To je kod penthousa jedna od velikih prednosti, jer je na vrhu objekta i pruža na neki način mogućnost izolacije, što mnogi veoma cijene..a nekima je nužno..kao što je njoj npr bilo.Mogao bi biti za mrvicu jeftiniji..Ali to je New York. Tko kupi ovaj stan, osjećati će se veoma ugodno..Ubjeđena sam u to. Da sam ja tamo i moram biti tamo..kao glumica npr ili slično, hahahaha ma iste sekunde bi ga kupila. .)

    11. 9. 2019,   16:51
  • Sve se mislim, bi, ne bi, bi, ne bi, ma neću, što će mi 5 kupaonica, dosta su mi 2...

    11. 9. 2019,   15:03
  • Taman mi danas sjela plaća

    11. 9. 2019,   17:01