Obavijesti

Show

Komentari 0

Metak u glavu, stopalo u zube: Atomska plavuša će sve riješiti

Metak u glavu, stopalo u zube: Atomska plavuša će sve riješiti
4

Kako je i 'John Wick' prije nekoliko godina uspio osvojiti publiku i kritiku, tako je i 'Plavuša' to uspjela, dok blockbusteri u isto vrijeme nisu. Dolazi li nam era 'jeftinog', ali dobrog 'malenog' filma?

VIDEO

Iako smo ovog ljeta dobili solidnu filmsku ponudu, ipak bi se moglo reći da su istom uglavnom dominirali nastavci ili pokušaji započinjanja raznih filmskih franšiza, bilo iz originalnog ili prilagođenog materijala.

Tako smo vidjeli 'Spasilačku službu' (koja baš i nije dobro prošla u kinima), 'Mumiju' (koja baš i nije dobro prošla u kinima), 'Pirate s Kariba 5' (koji baš i nisu dobro prošli u kinima), a tu je bio i još jedan nastavak robota, 'Transformers 5', koji baš i nije dobro prošao u kinima.

Pogledajte video

Stoga nam je drago što je Charlize odlučila uzeti ulogu u jednom 'malenom' filmu, bez puno efekata, ali i dalje s velikom količinom akcije, koji je već u svojem prvom tjednu uspio pokriti troškove produkcije.

Ne samo to, već je film očigledno odskočio i od ostalih ljetnih filmova po činjenici da se i publika i kritičari slažu oko ocjene filma. Tako film na stranici IMDB drži podosta solidnih 7,1 dok na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes ima vrlo kvalitetnu ocjenu od 75%.

Kako je i 'John Wick' prije nekoliko godina uspio osvojiti publiku i kritiku, tako je i 'Plavuša' to uspjela, dok blockbusteri u isto vrijeme nisu. Znači li to da nam dolazi nova era 'jeftinog', ali dobrog 'malenog' filma?

Pogledajte video

Redatelj filma 'Atomska plavuša' je David Leitch, suredatelj izvrsnog 'Johna Wicka' te redatelj nastavka prošlogodišnjeg hita 'Deadpool'. Uz Charlize Theron i Jamesa McAvoyja se u filmu pojavljuje i izvrsni John Goodman. U sporednim ulogama nastupaju Til Schweiger kao zagonetni Watchmaker te Eddie Marsan kao Spyglass.

Pogledajte video

Uz njih vidjet ćemo i Sofiju Boutellu kao agenticu francuske obavještajne službe Delphine Lasalle, Billa Skarsgarda (tijekom ove jeseni nam Skarsgard dolazi u kina u ulozi najjezivijeg klauna od svih, 'It') kao agenta MI6 Merkela, a pojavljuje se i Toby Jones kao istražitelj MI6-a Eric Gray. Film se temelji na seriji grafičkih romana  'The Coldest City' koje potpisuje Anthony Johnston.

'Atomic Blonde' u kina dolazi sutra, 17. kolovoza, u distribuciji Blitza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode