Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Mi smo jedine kandidatkinje iz showa koje su pale ispod 70 kg'

None Foto: RTL/Privatni album 10

Kike i ja treniramo gotovo svaki dan, bilo u dvorani ili prirodi. Osim što nas je sam show povezao, danas sa sigurnošću mogu reći da smo nerazdvojne prijateljice, kaže bivša natjecateljica Jelena Putnik

Jelena je uz mene jedina kandidatkinja u obje sezone showa koja je pala ispod 70 kilograma, kaže Jelena Putnik (36). Bivša natjecateljica 'Života na vagi' pohvalila je Kristinu Tklaec-Čopec s kojom je nastavila trenirati nakon što su izašle iz kuće. 

- Najviše kilograma skinula je nakon showa, a u samom realityju bila je jako kratko, svega mjesec dana - komentirala je. Jelena je u 'Život na vagi' ušla sa 112,9 kilograma, a izašla sa 67,7 kilograma dok je Kristina bila teška 104,7 kilograma kad je stigla u kuću te je napustila reality s 94,6 kila. Putnik je dodala kako nikad neće prestati isticati koliko je ponosna na kolegicu iz showa i koliko uživa na treninzima s njom. 

- Kike i ja treniramo gotovo svaki dan - bilo u dvorani ili prirodi. Osim što nas je sam show povezao, danas sa sigurnošću mogu reći da smo nerazdvojne prijateljice - ispričala je Jelena. Napomenula je kako nisu opsjednute vagom, ali imaju svoje ciljeve. 

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Kristina danas ima ispod 70 kilograma, a ja sam uvijek oko 70-73 kilograma! Bitno nam je da smo obje ispod izlazne kilaže - objasnila je. Bivše natjecateljice su najponosnije na sebe jer su ostale dosljedne i što su zdrave navike postale dio njihovog života. 

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Naravno, zadovoljne smo i sportskom formom koju smo dostigle jer ipak treninzi koje danas radimo i dalje su kombinacija metaboličkog treninga i treninga s vlastitim tijelom te neizbježnog cardia. A uz to, počele smo voziti bicikl, roniti, plivati i trčati u šumama - zaključile su Jelena i Kristina. 

Foto: RTL/Facebook

 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Komentari (23)
  • Jedna od rijetko dobrih emisija koja još postoji na televizija, a upravo promovira promjenu vlastitih navika što je u biti vrlo rijetko viđeno. I onaj što gleda u male ekrane može lijepu pouku izvući iz takvi emisija.

    11. 9. 2018,   10:50
  • Curama kapa do poda.

    11. 9. 2018,   11:18
  • Ogroman napredak. Bravo cure!!!

    11. 9. 2018,   12:08