Obavijesti

Show

Komentari 75

Mi smo najguze Instagrama: Za ovaj oblik morate se naraditi...

Mi smo najguze Instagrama: Za ovaj oblik morate se naraditi...
1

Magazin Cosmopolitan objavio je listu najboljih guza Instagrama, koja krije neke prave skrivene dragulje. Među najboljima većinom su trenerice, ali tu su i surferica, pa onda i aktivistica za prava životinja...

VIDEO

One su uspješne influencerice, voditeljice, sportašice i ujedno vlasnice nekih od najpoželjnijhih guza Instagrama. Njihove pozadine nemaju mana, a njima se svakodnevno hvale na društevnim mrežama. I od toga dobro žive. Magazin Cosmopolitan sastavio je listu najzamamnijih stražnjica Instagrama, a mi vam donosimo pregled profila vlasnica najseksi guza Instagrama prema izboru magazina.

 

1. Krissy Cela na Instagramu broji 1,7 milijuna pratitelja kojima na dnevnoj bazi pokazuje brojne vježbe, poglavito za guzu, kao i plan prehrane.

2. Heidi Espaillat u godinu dana skupila je gotovo 700.000 pratitelja na društvenoj mreži. Poslom osobne trenerice bavi se tek godinu dana, ali već niže uspjehe, a i dobro zarađuje. 3. Toni Mitchell još je jedna fitness treneirca, k tome i veganka koja svoju svakodnevnu rutinu vježbanja stavlja na Instagram na kojem ima 165.000 pratitelja. 

3. Toni Mitchell još je jedna fitness treneirca, k tome i veganka koja svoju svakodnevnu rutinu vježbanja stavlja na Instagram na kojem ima 165.000 pratitelja. 

4. Zgodna Yarishna Ayala je Portorikanka koja vježba gdje stigne, pa svoje obožavatelj obraduje i izazovnim fotografijama s plaže u bikiniju. Svojedobno je bila plesačica, koja danas broji dva milijuna pratitelja. 

5. Amanda Elise Lee je trenerica s Beverly Hillsa i ima 12 milijuna pratitelja, a jedna od njenih klijentica je Kim Kardashian. Upravo je Amanda zaslužna za zamamne obline poznate starlete. 

6. Poletna Bruna Luccas svojedobno je prodavala sendviče u fast foodu. Iako svakodnevno vježba i pazi na prehranu nije se odrekla pizza, prženh krumpirića i burgera. Kaže da bez njih ne bi mogla, a kako se vidi na njezinoj liniji, nije da joj itko može zamjeriti malo fast fooda. 

7. Mlada Zoe Anderson je iz Francuske, a počela je snimati vježbe za Instagram kako bi sebe motivirala. Ima gotovo pola milijuna pratitelja. 

8. Stefanie Williams ima 1,1 milijuna pratitelja koje svakodnevno inspirira na zdrav život razi rekvizitima s kojima vježba. 

9. Za Lyzabeth Lopez kažu da njena figura podsjeća na onu Kim Kardashian. Ima 1,8 milijuna pratitelja, a brojka je svakim danom sve veća i veća..

10. Atraktivna Julia Gilas na društvenoj mreži ima gotovo 5 milijuna pratitelja. Nije joj teško pozirati ni gola i nauljena, naravno prekrivajući strateška mjesta, ali dajući mašti na volji. 

11. Mlada i uspješna Sommer Ray ima više od 18 milijuna obožavatelja. Ona je model koji ujedno naporno vježba kako bi imala zamamnu pozadinu. 

12. Iduća na lisit, Jen Selter broji gotovo 13 milijuna pratitelja, a ne tako davno posjetila je i Hrvatsku gdje je vježbajući promovirala svoj profil. Nadamo se kako će se često vraćati.  

13. Brittany Perille Yobe ima 1,3 milijuna pratitelja. Ona je fitness fanatik, a za nju kažu da je od njene guze okruglija jedino jabuka

. 14. Malo dama iz svijeta sporta. Anastasia Ashley je profesionalna surferica i vlasnica jedne od najseksi guza s čime se slaže njenih milijun pratitelja. 

15. A kako je aktivizam dobar za izgled, dokazuje Yovanna Ventura, koja se bori za prava životinja, a njenu borbu podržava 5,4 milijuna pratitelja.

16. Jessie Delgado je fitness trenerica i zaljubljenica u zdrav život. Njene objave svakodnevno prati gotovo pola milijuna obožavatelja.

17. Jeanette Jenkins ima gotovo pola milijuna pratitelja i preko 500 emitiranja vježbi za čvrstu i oblu guzu. Svaki idući video gledaniji je od prethodnog...

18. Bruna Rangel Lima je iz Miamija i ima 2,9 obožavatelja na Instagramu  s kojima dijeli savjete kako oblikovati guzu.. 

19. Sami B ima gotovo milijun pratitelja i certificirana je osobna trenerica. Nije za svačiji džep, sat vremena treninga s njom stoji oko 2000 kuna. 

20. Yanet Garcia svojedobno je vodila vremensku prognozu na meksičkoj televiziji. Slobodno vrijeme provodi u teretani. Za vrijeme ju više nije briga. 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'