Obavijesti

Show

Komentari 7

Mi smo pravi prijatelji, a neki bi te na estradi utopili u čaši vode

Mi smo pravi prijatelji, a neki bi te na estradi utopili u čaši vode
7

Bilo je tu i nekih razmirica davnih godina, no to je kratko trajalo. Svi smo vrlo temperamentni i kad smo bili mlađi imali smo drugačije poglede na posao, kaže Grdović

VIDEO

Svi za jednoga jedan za sve, poput nekadašnjih mušketira poručuju Zlatko Pejaković (68), Jasmin Stavros (64) i Mladen Grdović (60), koji uoči CMC festivala u Vodicama predstavljaju novu pjesmu 'Stani srce ludo, stani'.

Stavros o izgledu: Ne koristim botoks, na meni je sve prirodno
Stavros o izgledu: Ne koristim botoks, na meni je sve prirodno

Kada skupa nastupaju, oni i jesu 'Tri mušketira', a nakon što su u protekle dvije godine zajedničkim koncertima obišli domaće fešte, prvi put planiraju grupnu turneju u Australiji gdje ih na jesen očekuje 12 koncerata u mjesec dana.

- Kad se nas trojica nađemo, uvijek je odlična atmosfera, a tako je bilo i na snimanju ovog spota na krovu vodičkog hotela. Mi smo stvarno poput mušketira, uvijek pomažemo jedan drugome. I tako već desetljećima. To je naša dobitna kombinacija uspjeha - kaže Zlatko Pejaković. U novoj pjesmi pjeva kako je 'umoran od života' iako u sedmom desetljeću života 'pršti' od pozitivne energije.

- Mi smo vam poput glumaca koji žive svoje uloge punim plućima. Skladatelj Luppo napravio nam je sjajnu pjesmu, a Neno Ninčević na to napisao odličan tekst. Njih dvojica doista prepoznaju naše glazbene senzibilitete pa mi odradimo snimanje poput pravih glumaca; zapravo živimo naše pjesme. Eto, imamo i svojevrsni rekord jer smo održali zajednički koncert u trajanju od sedam sati. Ne gledamo tko nastupa prvi, a tko zadnji. Među nama nema taštine. Motiva nam ne nedostaje. Sve zaboravimo kad se popnemo na pozornicu i dajemo sve od sebe - kaže Pejaković.

Njegov kolega i veliki prijatelj Jasmin Stavros odmah se nadovezuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:26

- Mladen i Zlatko jedini su pravi prijatelji koji su mi ostali na estradi. Među nama nema antagonizma, nitko na drugoga ne koluta očima kad mu okreneš leđa i nema onog čestog ‘kolegijalnog’ podvaljivanja kojeg sam se godinama nagledao na estradi. Svi su, kao, međusobno dobri, a netko bi te utopio u čaši vode samo zato što u tom trenutku imaš veći hit ili više nastupaš od nekog kolege. Nemam ja više živaca za to. Nas trojica smo svi kao jedna obitelj i zajedno radimo preko agencije Lupo Music. Kad nastupamo na koncertima, nitko nikome ne smeta, uvijek je sve puno šale, dobre energije i to nam je najveći životni adrenalin. Kad vidiš te tisuće raspjevanih i rasplesanih ljudi ispred sebe, zaboraviš da sve drugo postoji - kaže Stavros. Prijateljstvo između Tri mušketira dugo je više od 40 godina i uvijek su, kažu, bili zajedno, u dobru i u zlu.

- Bilo je tu i nekih razmirica davnih godina, no to je kratko trajalo. Svi smo vrlo temperamentni i kad smo bili mlađi imali smo drugačije poglede na posao, no danas, nakon toliko godina iskustva, sve nam je jasno i nema više nikakvih iznenađenja. Imamo opet odličnu pjesmu i spot. Uložili smo sve snage i sigurni smo  da će se pjesma svidjeti i našoj publici. Zlatko je pjevač i pol, Stavros je legenda na svoj način, a ja sam takav kakav jesam. Sve znate, sve čitate, ali ja ne mogu sada sebe mijenjati. Tugujem samo jer mi treba malo više kose na glavi - našalio se Grdović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor