Obavijesti

Show

Komentari 10

'Mi žene smo glasačka većina, no svijet više sliči muškarcima'

'Mi žene smo glasačka većina, no svijet više sliči muškarcima'
3

Žene od 18 do 118 godina, kada dođe vrijeme glasanja, učinite to za sebe. To su muškarci radili godinama, ali ne zaboravite da smo mi glasačka većina u ovoj zemlji, rekla je glumica

VIDEO

Američka glumica Michelle Williams (39), koju publika pamti kao Jen Lindley u tinejdžerskoj seriji 'Dawson's Creek', imala je emotivan govor na dodjeli 77. Zlatnog globusa. Ona je dobila nagradu za najbolju glumicu u mini seriji 'Fosse/Verdon' pa je iskoristila priliku pozvati žene na glasanje, piše CNN.

77th Annual Golden Globe Awards 2020 In Beverly Hills

- Kada ovo stavite u nečije ruke, odajete mu priznanje za odluke koje je donosio kao glumac. Trenutak za trenutkom, scena za scenom, dan za danom. Ali također mu odajete priznanje i za odluke koje je donosio u privatnom životu. Obrazovanje koje je odabrao, obuke koje je prolazio, sate koje je potrošio. Zahvalna sam na priznanju za izbore koje sam donosila, a također sam zahvalna i za to što živim u trenutku kada u društvu postoje izbori i želim reći svim ženama i djevojkama da se našim tijelima nekada događaju stvari koje nisu naš izbor - tim riječima glumica je započela govor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

- Dala sam sve od sebe kako bih živjela život onako kako sam htjela, a ne samo slučajno i nisam dopuštala da mi se stvari događaju tek tako. Živim život u kojem mogu prepoznati vlastiti rukopis. Nekad je neuredan, nekad pažljiv i lijep, ali svakako sam ga pisala svojom rukom. A sve to ne bih mogla učiniti da nisam imala pravo birati - dodala je.

Beyonce zakasnila na Globuse pa u dvoranu unijela svoje piće
Beyonce zakasnila na Globuse pa u dvoranu unijela svoje piće

- Imala sam pravo birati kada i s kim ću imati djecu, dobiti podršku, osjetiti ravnotežu u životu, a to mi je značilo više od svega. Jer, kada su djeca na vagi, kao što svaka majka zna, vaga će uvijek prevagnuti u njihovu korist. Znam da su moji izbori vjerojatno drugačiji od vaših, ali hvala Bogu da je ova zemlja osnovana tako da ja slobodno živim svoj život prema svojim uvjerenjima, a vi slobodno živite prema svojim uvjerenjima - naglasila je.

77th Golden Globe Awards - Show - Beverly Hills, California, U.S.

- Zato, žene od 18 do 118 godina, kada dođe vrijeme glasanja, učinite to za sebe. To su muškarci radili godinama i zato svijet mnogo više sliči njima, ali ne zaboravite da smo mi glasačka većina u ovoj zemlji. Učinimo svijet sličniji nama - zaključila je Michelle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

22:41
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin