Obavijesti

Show

Komentari 204

Mia Begović i dalje 'kampira' u hodniku, ne može ući u stan

Njen bivši suprug Željko Žnidarić promijenio je brave dok je ona bila na Kostariki. Stvari joj je spakirao u kofere i ostavio ih na hodniku. Društvo joj prave odvjetnik i kći

VIDEO

U stan u zagrebačkoj Masarykovoj ulici ne može ući jer je njen bivši suprug Željko Žnidarić (60) promijenio brave dok je ona na Kostariki snimala reality show 'Survivor'. Mia Begović više od dva dana spava na hodniku pred ulaznim vratima stana. Sjedi na koferima u koje je Željko natrpao njene stvari i izbacio ih iz stana. 

Mia Begović (49) 'kampira' u tajicama, tenisicama i crnoj bundi. Spotaknula se o kovčeg i ozlijedila nogu pa sad ima longetu i zavoje. Njena kći Maja Lena Lopatny je uz nju, a društvo joj ispred stana pravi i odvjetnik te majka koja joj donosi hranu. 

Mia čeka da njen bivši suprug izađe iz stana i objasni joj zašto ju je izbacio dok je bila u inozemstvu. U stanu u Masarykovoj ulici zajedno su živjeli dok su bili u braku. Rastali su se prije dvije godine. Taj stan, koji je bio u Žnidarićevu vlasništvu, stavljen je pod zalog njegove građevinske tvrtke. Mia kaže da su ga nakon rastave trebali prodati i podijeliti dobit.

'Tužna sam zbog Mijine nesreće, točno znam kako se osjeća'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Sasvim se sigurno ne veselim Mijinoj nesreći. Šokirana sam i tužna. Ne mogu vjerovati da se ovakvo što događa u našoj državi. To je još jedan dokaz da institucije ne rade svoj posao. Strašno je što ljudi nakon razlaza ne mogu na normalan i civiliziran način riješiti svoje probleme. Nipošto nisam za izbacivanje na ulicu. I sama sam prošla pakao, osjećala se jadno i napušteno pa mogu zamisliti kako je sada Miji – kazala nam je Vlatka Pokos. Nju je zbog nevjere suprug Josip Radeljak u svibnju 2007. godine izbacio iz stana na Cvjetnom trgu u Zagrebu i nije joj dopustio da sa sobom ponese ni osobne stvari.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'