Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mia Begović o sestri: Što sam starija sve je prisutnija u meni

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL 3

TUŽNA OBLJETNICA Velikoj Gospi zavjetovana sam od malih nogu. Nekako se to dogodilo baš na taj dan. Cijelo ljeto prolazi mi u iščekivanju tog datuma, ispričala je Mia

Uoči 17. godišnjice smrti Mia Begović (54) progovorila je o uspomenama na Enu koje još žive. Sestrina tragična smrt za nju je bila velika prekretnica.

Svoje emocije iznijela je na kazališnim daskama u monodrami 'Sve što sam prešutjela' koju je premijerno izvela još prošle godine.

Foto: Boris Ščirtar/Pixsell

- Važno je da s odmakom i samoironijom možemo govoriti o raznim životnim situacijama bilo da su one duhovite, loše ili pak bolne - rekla je Begović za Dnevnik.hr.

U monodrami se prisjetila nesreće u kojoj je poginula njezina voljena sestra.

- Velikoj Gospi zavjetovana sam od malih nogu. Nekako se to dogodilo baš na taj dan. Cijelo ljeto prolazi mi u iščekivanju tog datuma - rekla je i dodala kako je njezina sestra svaki dan s njom.

Svupetrus film festival | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Što je starija, osjeća kako je Ena sve prisutnija u njoj. Kaže kako čovjek tek s vremenom shvati koliko su dragocjeni neki ljudi.

- Ja sebe ne doživljavam kao jedinku, uvijek smo bile nas dvije. Bile smo nevjerojatno vezane i nevjerojatno otvorene - izjavila je.

Komentari (8)
  • Mia !!! Jel ti pokoji puta dođe u snove motorista kojeg je tvoja sestra ubila u pijanom stanju ????

    11. 8. 2017,   12:32
  • a ja mislio da je mali od đikana kriv za nesreću,al kao i mnogi iz društ-prihv. obitelji, i on je ošo na školovanje vanka...

    11. 8. 2017,   11:40
  • Mia je bila slatka kao djevojka.

    11. 8. 2017,   15:19