Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Michael Bublé poslao Hrvatima poruku: 'Slavimo ljubav skupa'

None Foto: RTL 5

Proslavljenom pjevaču je ovo jedini koncert u regiji pa ne čudi interes gostiju iz susjednih zemalja, a Michaelu će ovaj nastup biti poseban utoliko što je njegov djed Mihovil podrijetlom iz Trogira

Kanadski pjevač hrvatskih korijena 16. rujna sa svojim showom 'An Evening With Michael Bublé' dolazi u Arenu Zagreb, a zbog nastupa je vrlo uzbuđen. Michael Bublé se obratio obožavateljima u Hrvatskoj video porukom, a jedan od sretnika imat će priliku i upoznati veliku glazbenu zvijezdu. 

DPA/Pixsell | Autor: DPA/Pixsell Foto: DPA/Pixsell

- Ne mogu dočekati da vas vidim sve u Zagrebu. Zato dođite da zajedno slavimo ljubav i uživamo - rekao je u poruci obožavateljima. 

PJEVAČ HRVATSKIH KORIJENA Za Bubléov uspjeh zaslužan je njegov djed Mihovil iz Trogira

Proslavljenom pjevaču je ovo jedini koncert u regiji pa ne čudi interes gostiju iz susjednih zemalja, a Michaelu će ovaj nastup biti poseban utoliko što je njegov djed Mihovil podrijetlom iz Trogira. Bublé često ističe kako je odrastao slušajući djedove jazz ploče te kako je upravo on ponajviše zaslužan za njegovu današnju karijeru. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Kritičari ga nerijetko uspoređuju s Frankom Sinatrom, a Bublé će u Zagrebu predstaviti svoj posljednji album jednostavnog, ali i znakovitog imena 'Love'. Upravo ljubav, tvrdi Michael, najveći mu je pokretač u teškim trenucima. Pjevačevom najstarijem sinu, petogodišnjem Noah, dijagnosticiran je rak jetre prije tri godine, a Michael je o svemu otvoreno govorio te od svojih fanova dobio bezuvjetnu podršku. 

Komentari (1)