Obavijesti

Show

Komentari 0

Michael Myers se vratio: Kreće masakr kakav još nismo vidjeli

Michael Myers se vratio: Kreće masakr kakav još nismo vidjeli
4

Jedan od najbitnijih horor filmova svih vremena ove će godine napokon dobiti nastavak kojim će cijela franšiza okončati. 'Noć vještica' spremila se za krvavo finale

VIDEO

Već prije nekog vremena objavljeno je kako će se u novu 'Noć vještica' vratiti i najbitnija glumica serijala, Jamie Lee Curtis. Glumica je od franšize odustala po snimanju drugog dijela, 1981. godine, no ipak je još par puta nastupila u filmovima 'Noći vještica'.

Tako smo ju vidjeli još i u filmovima 'Halloween H20: 20 Years Later' te 'Halloween: Resurrection' čime je glumica nastupila u četiri od ukupno deset snimljenih filmova. U najnovijem, jedanaestom filmu, Curtis ponovno glumi Laurie Strode, ali s kompletno drugačijom pričom no do sada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako su producenti kuće Blumhouse otkrili, film se nastavlja direktno na događaje iz druge 'Noći vještica' i ignorira sve druge filmove koji su snimljeni poslije tog djela. Tako je Strode u novom filmu postarija baka, koja samo iščekuje ponovni dolazak svojeg ludog brata. No za razliku od prijašnjih njihovih susreta, Strode je ovaj put spremna na nasilje.

One imaju sve pod kontrolom: Dolaze nam najopakije špijunke
One imaju sve pod kontrolom: Dolaze nam najopakije špijunke

Osim prvog objavljenog foršpana dobili smo i prvu fotografiju s Myersom, koji za jednog 65-godišnjaka u poprilično dobroj formi. Čini se da mu je kazna od 40 godina donijela samo dobro.

Uz spomenutu Curtis u filmu gledamo i Judy Greer kao i Andi Matichak. Glumice su to koje su preuzele uloge kći i unuke glavnog lika, Laurie Strode. Osim tih glumica, u filmu opet nastupa i Nick Castle, koji je odglumio serijskog ubojicu Michaela Myersa i u originalnom filmu iz 1978. godine, nastalog pod režijom Johna Carpentera.

Producentske kuće Blumhouse i Universal Pictures vode projekt, kojeg režira David Gordon Green. Film se u kinima očekuje za Noć vještica ove godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode