Obavijesti

Show

Komentari 37

Mihaela iz 'Savršenog': 'Mijo nije takav kako sam zamišljala'

Mihaela iz 'Savršenog': 'Mijo  nije takav kako sam zamišljala'
10

Mihaelini daljnji planovi ovise o ishodu emisije i o tome hoće li biti sama ili imati partnera. Sebe vidi u različitim područjima zbog svoje govorne sposobnosti, empatije i pedantnosti

VIDEO

Porečanka Mihaela Muhvić (23) jedna je od natjecateljica ovogodišnje sezone realty showa u kojem se bori za 'Gospodina savršenog' Miju Matića (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Mijo na prvi pogled nije bio muškarac kakvim sam ga zamišljala, no svakim novim susretom sviđao mi se sve više. Jako mi je bitno da se karakterno slažemo i da imamo slične poglede na život što se, naravno, nije moglo vidjeti na prvu - priznala je za RTL. Smatra kako se nije teško zaljubiti u ovakvim okolnostima.

- Svaki dan iščekuješ samo njega, a on je svaki put sve ljepši i svaki put dolazi s novim iznenađenjima. Svaki je spoj poseban na svoj način i sa sigurnošću mogu reći da neke djevojke nikada i nisu doživjele latice ruža, svjećice i sve ostale stvari koje situaciju podižu na neki novi nivo - ispričala je i dodala kako misli da će svima ovaj show ostati u lijepim uspomenama.

Od djevojaka, kaže kako,najviše se slaže s Anitom i Barbarom, a također i s Emily, iako nisu provodile puno vremena zajedno. 

- Vjerujem da se prijateljstva razvijaju tek nakon showa, a u kući sam u korektnom odnosu sa svima. Izdvojila bih djevojke s kojima sam bila u sobi jer sam s njima svakako provodila najviše vremena. Barbara, Anita i Nikolina bile su moje 'dobro jutro' i 'laku noć' - rekla je Mihaela. Dodala je kako trenutno najvećom konkurencijom smatra Emily i Nušu.

Mihaelini daljnji planovi, kako kaže, ovise o ishodu emisije i o tome hoće li biti sama ili imati partnera. Sebe vidi u različitim područjima zbog svoje govorne sposobnosti, empatije i pedantnosti. Također, kaže kako bi joj pojavljivanje na televiziji također moglo proširiti vidike i otkriti nešto o čemu još nije razmišljala.

- Snašla bih se bilo gdje ako bih pokraj sebe imala muškarca kojeg volim li posao koji me ispunjava. Voljela bih pronaći nekoga s kime bi mogla provesti ostatak života u skladu - zaključila je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele