Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mijo: 'Kristina Mandarina nije moj tip, ali Nives i Seve jesu...'

None Foto: RTL 16

Objasnio je i kako više ne bi volio otići ni u jedan reality. Posebice ne u neki ljubavni. Iako nam je nedavno potvrdio kako uskoro ne planira imati djevojku Mijo je u emisiji otkrio koje ga zvijezde s estrade privlače

Ovogodišnja završnica showa 'Gospodin Savršeni' i dalje je glavna tema u razgovorima s Mijom Matićem (27). Zagrepčanin je ovog puta gostovao u Podcast Inkubatoru i otkrio detalje njegova života nakon izlaska iz showa te prekida s Nušom Rojs (28) koju je odabrao kao onu pravu između 19 djevojaka.

Gospodin savršeni 2019. | Autor: Maja Bota za RTL Foto: Maja Bota za RTL

Ipak u vanjskom svijetu Slovenka i Mijo nisu funkcionirali.Voditelj Ratko pitao je 'Savršenog' kako je među tolikim ženama i kako je znao koji je najbolji način za prići im. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zanimljivi su ti trenutci upoznavanja. Lako je kad radiš svoj posao, a ne kad se nađeš u situaciji u kojoj sam se ja našao. Žene su misteriozno područje. Kad ulaziš u to nepoznato područje, nikakva tebi diploma ne garantira, ni auto, ni pločice ni ništa. Tu je teren sklizak samo tako - smatra Mijo kojem se nametnulo pitanje da li se vidio s kojom djevojkom nakon showa.

Foto: RTL

Matić je otkrio kako se tek kratko viđao s Nušom, a da se tek usput vidio s Julie i Alenkom na modnoj reviji. Tu ga je zateklo i pitanje zašto Nuši nije pružio šansu već ju je nakon showa 'nogirao'. 

Foto: Instagram

- Ne osjećam kemiju s njom, mislim da ne bi mogao dalje razvijati odnos. Ne bi joj volio zavlačiti, vidim koliko joj znači glazba i želim da se ostvari u tome - iskreno je rekao. Objasnio je i kako više ne bi volio otići ni u jedan reality. Posebice ne u neki ljubavni. 

Foto: Instagram

Iako nam je nedavno potvrdio kako uskoro ne planira imati djevojku Mijo je u emisiji otkrio koje ga djevojke posebno privlače. 

A NIGDJE SAVRŠENOG... Nuša Rojs na plaži liječi rane: 'Što si doista izgubio? Ništa...'

- Kristina Mandarina nije moj tip, ali Nives Celzijus mi je dobra, a i Severina mi se sviđa - rekao je uz smijeh.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S NIVES CELZIJUS:

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S KRISTINOM:

Komentari (91)
  • Nebitan si kao i nebitnjača s mandarinama. Silujete narod.

    31. 10. 2019,   14:09
  • Ja mislim da tvoj tip uopce nisu zene...

    31. 10. 2019,   14:26
  • Kakav je ovo prevarant od čovjeka, najobičniji.. proljev dobijem kad ga vidim i taj njegov tupavi osmijeh.. lik se ceri na svaki k.. cure gleda kao trofeje koje kad osvoji onda ih napusti jer mu više nisu izazov. Najobicnija ckapi od covjeka

    31. 10. 2019,   14:36