Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mika i Giba Vasić: Za sada ne otkrivamo koji nas spol privlači

None Foto: Instagram 7

Neka 'zadrugari' prvo kažu kojega su oni seksualnog opredjeljenja, pa ćemo i mi reći. Za sada ne otkrivamo, rekli su pozitivni i nasmijani Mika i Giba koji su ušli u srpski show 'Zadruga 2'

Do sada nismo razmišljali o tome da promijenimo spol, ali pratite nas, sve je moguće, rekli su Mika i Giba Vasić (26) koji su ušli u srpski reality show 'Zadruga 2'. Ako bude neki zadatak da se obuku kao žene, blizanci kažu da ga neće odbiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍻🙂🤑

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic) on

- Neka 'zadrugari' prvo kažu kojega su oni seksualnog opredjeljenja, pa ćemo i mi reći. Za sada ne otkrivamo - rekli su pozitivni i nasmijani Mika i Giba. Ne plaše se ničega. Kako kažu, iako nisu fizički jaki, jesu psihički.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎😎🎬🎥📽

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic) on

- Imali smo pauzu tri godine, napunili smo baterije, stiže konkurencija - rekli su blizanci. Trenutno obojica izgledaju gotovo identično, a Mika je otkrio kako ih možemo razlikovati po tome što on ima dužu kosu. S njima su u reality show ušli i roditelji Rada (53) i Rade (58).

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

- Štitit ću ih, kuhati im i braniti. Ako napadnu moje sinove, ja ću prvi put prešutjeti, drugi put, ali treći put ako nisu u pravu, branit ću moju djecu - rekla je majka blizanaca. Radi se sviđaju novi 'zadrugari' te će na njih gledati kao na svoju djecu. Također je izjavio da će se seksati sa svojom suprugom, ali i da će se sigurno dogoditi da se posvađaju jer ona viče na njega što puno novaca troši. Nekada ostavi nešto i za sebe, ali Rada ga uvijek 'uhvati' kada pokušava sakriti novac. 

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

- Krije novac od mene, ali kada operem odjeću i krenem ju vješati, iz džepova ispada i opet je moj - rekla je Rada. Inače, Vasići su se proslavili kao natjecatelji 'Big Brothera', a 'Zadruga' je poznata po brojnim skandalima, svađama, tučnjavama, prijetnjama, seksu... 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Komentari (89)
  • Pa ne možete nas držat u takvoj neizvjesnosti!

    9. 9. 2018,   11:08
  • Ovo je trenutak kad pristojna osoba ostane bez rijeci.....

    9. 9. 2018,   11:36
  • Ne kuži se po vasem ponašanju uopće 😂

    9. 9. 2018,   11:06