Obavijesti

Show

Komentari 46

Drama u obitelji Mile Horvat: Ponovno idem u borbu s rakom

Drama u obitelji Mile Horvat: Ponovno idem u borbu s rakom
6

Prije Božića je mama bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njenim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja, priča Mila za Gloriu...

VIDEO

Sportska TV urednica i voditeljica Mila Horvat (37) u privatnom je životu doživjela brojne udarce.  Prije nekoliko godina preboljela je tumor jednjaka i rak vrata maternice, a sad je očekuje jedna teška životna utakmica. Njezinoj mami Mileni, 62-godišnjoj ekonomistici iz zagorskog mjesta Hum na Sutli, nedavno je dijagnosticiran najagresivniji oblik karcinoma dojke. Dvije hrabre žene, kako je za časopis Gloria otkrila Mila, postupit će poput sportaša nakon poraza: dići se, obrisati suze i hrabro krenuti u konačnu pobjedu.

Mila Horvat: 'Ne vraćam se na HRT. Ne osjećam ni nostalgiju'
Mila Horvat: 'Ne vraćam se na HRT. Ne osjećam ni nostalgiju'

- Prije Božića je bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njenim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja - priča Mila za Gloriu.

Jurica Galoić/PIXSELL

- Kad je bolestan netko moj, mnogo je više nesigurnosti, neprospavanić noći, strahova, psihoza i pitanja: 'Koliko će liječnje trajati, hoće li se izliječiti, što ako izgubim mamu...'. Sa svojom bolešću sam se odlučila boriti sama, uvjerena da bih mogla podnijeti i 30 operacija. Tako sam u lipnju 2014. samo dva mjeseca nakon što sam u Zagrebu operirala rak vrata maternice, otputovala na SP u Brazilu. Odbila sam kemoterapiju, okrenula se alternativnoj mediciini i bioenergiji jer smatram da je uvijek najbolje kombinirati metode, te je moj nalaz prije puta bio čist kao suza - rekla je Mila i dodala kako se nada da će joj sljedeći posjet bolnici biti kad bude rađala.

Marko Lukunić/Večernji list

- Gore od fizičke boli, bile su optužbe. Bila je to grozna epizoda u mom životu. Uz to što sam proživljavala užasne stvari zbog tumora, koji je toliko narastao da nisam mogla jesti krutu hranu, ostale komplikacije da ne spominjem, bila sam suočena s optužbama  - objasnila je Mila kako se osjećala kad je čula za optužbe da joj je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić 2013. platio put na operaciju karcinoma jednjaka u Beču novcem iz gradskog proračuna.

Goran Stanzl/PIXSELL

- U vrijeme kada sam doznala za majčinu bolest izgubila sam još jednu blisku osobu koja mi je puno značila. Nije riječ o javnoj osobi ni o Hrvatu, nego o čovjeku iz inozemstva s kojim je ljubav završila razočaravajuće - priznala je novinarka i voditeljica za Gloriu.

Zagreb: Konferencija povodom nadolazećih utrka ženskog i muškog slaloma na Sljemenu

Mila je otkila da trenutno nije u vezi i sebe naziva 'teškom' što se tiče ljubavi.

- Muškarac kojem bih dala priliku trebao bi proći sedam mora i sedam gora. Sad će, zapravo, morati proću četrnaest mora i gora... U godinama sam kad znam što želim i ne pristajem na manje od toga - kaže Mila.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje