Obavijesti

Show

Komentari 44

Milanska policija uhitila je BB Duška i njegovu ženu Radojku

Milanska policija uhitila je BB Duška i njegovu ženu Radojku
4

Uhitili su ih dok su snimali u Metrou. Pregledali su im isprave i priveli ih. Proveli su nekoliko sati u pritvoru, a pustili su ih nakon što je Željko Mitrović platio jamčevinu

VIDEO

Dule je pristao na ovakav show jer se voli pojavljivati u medijima, ali i zbog toga što mu je to prilika da posjeti mjesta koja inače nikad ne bi vidio jer si to ne bi mogao priuštiti. On i Radojka sa 750 kuna, koliko imaju u mjesečnom budžetu, uspjejvaju preživjeti, ali nije im lako, rekao je za srpski Alo izvor blizak Dušku Bogdanoviću (55).

Bivši sudionik 'Big Brothera' sa suprugom snima show 'Put oko svijeta'. Na samom početku snimanja u trgovini Metro u Milanu uhitila ih je policija.

Duško i njegova supruga Radojka (47) otišli su u trgovinu kako bi obavili kupovinu i tamo su im prišli policajci i tražili ih isprave. Nakon što su im pregledali dokumente priveli su ih u postaju. Još se ne zna zašto su Dule i Radojka uhićeni, no sumnja se da je razlog snimanje u prostoru gdje to nije dozvoljeno. 

- Moja Radojka jako se uplašila kad je shvatila da su nas uhitili. Nije razumjela što se događa i zašto nas policija odvodi u zatvor. Strašno joj je bilo - ispričao nam je šokirani Duško.

Nedostaju im krave, ali sretni su

- Duletu i Radojki nedostaju njihove krave i kuća, ali presretni su što im se pružila ovakva prilika - dodaje izvor. 

Show koji Dule i Radojka snimaju emitirat će na TV Pinku. Potpredsjednica televizije Tatjana Vojtehovski potvrdila je da su Duško i Radojka s ostatkom ekipe privedeni na policiju te da je u najkraćem roku riješeno da ih se pusti. Za to je, tvrdi izvor zaslužan vlasnik TV Pinka Željko Mitrović (43).

- Mitrović je sat vremena nakon saznanja da su Dule i Radojka u pritvoru otišao u Milano i platio jamčevinu pa su ih pustili na slobodu - kaže izvor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin