Obavijesti

Show

Komentari 14

Miley Cyrus vrijeđa Gabbanu: Koji ti je k***, Selena je lijepa

Miley Cyrus vrijeđa Gabbanu: Koji ti je k***, Selena je lijepa
5

Gabbana je komentirao Selenin izgled na modnom događanju 'The Catwalk' koje je bilo prije nekoliko dana u Italiji. Osvrnuo se na nekoliko fotografija na kojima pjevačica nosi crvene haljine dizajnera

VIDEO

Miley Cyrus (25) izvrijeđala je dizajnera Stefana Gabbana (55) nakon što je pjevačicu i glumicu Selenu Gomez (25) nazvao ružnom preko društvene mreže.

Pjevačica se zauzela za svoju prijateljicu nakon što je talijanski dizajner, koji je suosnivač luksuzne modne kuće Dolce & Gabanna nadovezao na prijateljev komentar i istaknuo da Selena izgleda 'kao pas Pomeranac', na što je Gabbana napisao: 'Haha, slažem se'. 

2015 MTV Video Music Awards

- Koji k***c on govori (ako je istina),  je***o je pogrešan i priča totalne gluposti. Ona je izuzetno lijepa - napisala je Cyrus u komentarima fotografije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Već je zaboravio Selenu: Justin Bieber našao je novu djevojku?
Već je zaboravio Selenu: Justin Bieber našao je novu djevojku?

Gabbana je komentirao Selenin izgled na modnom događanju 'The Catwalk' koje je bilo prije nekoliko dana u Italiji. Osvrnuo se na nekoliko fotografija na kojima pjevačica nosi crvene haljine raznih dizajnera i drugačijih krojeva. 

- Tako je ružna - komentirao je Gabbana. Selenini obožavatelji su se razbjesnili na dizajnerove kritike i uzvratili mu uvredama.

Među njima bila je glumica Jaime King (39) koja je rekla kako modni dizajner nije mogao jasno podnijeti Seleninu ljepotu 'duše i fizičkog tijela' i ohrabrila Selenine fanove da bojkotiraju talijanski modni brend. 

- Tvoj je brend tako bezvezan. Kao da se netko šali. Ali ionako više nikoga nije ni briga za tebe i odjeću koju radiš - istaknuli su fanovi. 

Pixsell

Gabbana i njegov partner Domenico Dolce (59) postali su poznati po svojim iznimnim komentarima na društvenim medijima jer su 2015. ušli u 'rat' s Eltonom Johnom (71)

Pjevač je fanove je 2015. pozvao na bojkot visoke mode brenda Dolce&Gabanna, nakon što je Gabbana u jednom intervjuu rekao da je 'umjetna oplodnja eksperiment, i da je pogrešna'. Nekoliko dana kasnije Elton je objavio da se modni dvojac ispričao, na čemu im je i javno zahvalio. 

Kraj velike ljubavi: Selena Gomez i Bieber opet prekinuli?
Kraj velike ljubavi: Selena Gomez i Bieber opet prekinuli?

Kate Moss i Victoria su također bile na meti komentara dizajnera.

Na društvene mreže stavio je fotografiju od Kate Moss u njegovom kombinezonu vrijednom skoro tri tisuće funti (oko 25 tisuća kuna), te je upitao prijatelje i fanove je li taj izgled bio 'promašaj' ili 'pogodak'. 

Gabanna je na kraju sam odgovorio i istaknuo da je bila riječ o promašaju.

Singer Gomez poses at the Billboard Women in Music awards in Los Angeles

Ovo nije bilo prvi put da je Cyrus suprotstavila brendu. Prošle godine njen mlađi brat Braison je debitirao na D & G showu na talijanskom modnom tjednu u Milanu , ali ona je kritizirala dizajnere za njihova politička opredjeljenja.

- D & G, Strogo se ne slažem s vašom politikom...ali podržavam da Vaša tvrtka proslavlja mlade umjetnike i da nudi im mogućnost da se proslave i da ih ljudi vide - napisala je pjevačica.

Miley napali radi olimpijca: 'Pa ti se družiš sa zlostavljačem'
Miley napali radi olimpijca: 'Pa ti se družiš sa zlostavljačem'
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...