Obavijesti

Show

Komentari 6

Miley: 'Ne želim biti u ozbiljnoj vezi, prioritet mi je karijera...'

Miley: 'Ne želim biti u ozbiljnoj vezi, prioritet mi je karijera...'
9

Mogu prihvatiti da život koji sam odabrala znači da moram živjeti potpuno otvoreno i transparentno sa svojim obožavateljima i javnošću. Ono što ne mogu prihvatiti je to što drugi kažu da lažem, kaže pjevačica

VIDEO

Pjevačica Miley Cyrus (26) želi se usredotočiti na svoju karijeru nakon što je prekinula romantičnu vezu s blogericom Kaitlynn Carter (31). Miley kaže kako trenutno ne želi biti u ozbiljnoj vezi. Djevojke su provodile svaki dan, ali to nije ono što je Miley htjela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:21

- Prekinule su, ali su i dalje prijateljice. Oduvijek su prijateljice i bile su tu jedna za drugu kad su se razvodile. Samo više nisu u romantičnoj vezi - rekao je izvor blizak bivšem paru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kaitlynn se nedavno razvela od Brodyja Jennera (36), sina Caitlyn Jenner (69), a Miley od glumca Liama Hemswortha (29). Kaitlynn je dva dana prije nego što je Miley objavila da se razvodi od Liama podijelila njihove zajedničke fotografije s jahte, a nakon što su ih paparazzi snimili kako se ljube, pjevačica je odlučila priznati da više nije u braku. Pjevačica je priznala kako je činila noge pogreške, ali je nastojala da se ona i Liam pomire.

- Mogu prihvatiti da život koji sam odabrala znači da moram živjeti potpuno otvoreno i transparentno sa svojim obožavateljima i javnošću. Ono što ne mogu prihvatiti je to što drugi kažu da lažem kako bih prekrila zločine koje nisam počinila. Nemam što skrivati. Nije tajna da sam se u tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetima uvijek zabavljala. Pušila sam travu, eksperimentirala s drogama. Nisam savršena, ne želim to biti - kaže pop zvijezda.

- Varala sam u vezama kad sam bila mlada, u spotu pjesme sam bila gola, a na internetu je vjerojatno više mojih golih slika nego bilo čijih - dodala je.

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Izvori bliski paru komentirali su kako pravi razlozi njihovog razvoda leže u Liamovim porocima i Mileynoj nevjeri. Pjevačica je navodno pokušala spasiti brak, no nije mogla prijeći preko toga da Liam puno pije i konzumira droge. 

- Kao bivšoj ovisnici to joj je jako teško palo i jednostavno nije mogla prijeći preko toga - rekao je bliski izvor za TMZ. Ipak, u cijeloj priči nije Liam jedino crna ovca. Glumac tvrdi kako je razlog njihovog razvoda Mileyna nevjera. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

Pokretanje videa...

05:13

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život