Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milijana brani ljubavnika: 'On ne treba tabletu za potenciju'

None Foto: happy tv/screenshot 5

Čini se kako u reality showu 'Parovi' gotovo nijedan dan ne može proći bez svađe kontroverznog bračnog para Milijane i Milojka

Reality zvijezda  Milijana Božić (21) i njezin zakonit suprug Milojko (74) posvađali su se oko podjele imovine, nakon što je Milijana spavala s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem pred suprugovim očima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Milojko je u emisiji prozvao suprugu i njezinog ljubavnika nakon čega ga je Milijana počela braniti te dodala kako Žapcu ne treba tableta za potenciju. Također, Milijana je dodala kako za razliku od Milojka, njezin ljubavnik ima stan. 

- On ima bolji stan, a što ti imaš. Imaš kuću u Rakovici - vikala je Milijana, a navodno je poslije lupila suprugu šamar. Osim što je priča o razvodu najkontroverznijeg para u Srbiji aktualna posljednjih nekoliko tjedana, čini se kako Milojko ne planira oprostiti prevaru svojoj supruzi. Zbog toga je Milijana odlučila kako se neće vraćati u selo Pilatovići gdje je par renovirao kuću. 

Foto: happy tv/screenshot

- Ja se ne vraćam u selo - komentirala je kratko Milijana. Milojko je već nekoliko puta dao do znanja kako je sa Milijanom pričao prije ulaska u show te rekao kako ne želi da ga sramoti pred kamerama, što se pokazalo suprotnim.

SKORO 'PALA' TROJKA Milijana se seksala sa Žabcem dok je Milojko spavao pokraj...

Paru je ovo drugi put da sudjeluju u srpskom reality showu, a nakon prve sezone Milijana je priznala kako je imala seksualni odnos s bivšim političarom Aleksandrom Požgajem. I dok se njezin suprug nadao kako će ovaj put biti drugačije, s obzirom na to da su se u međuvremenu i vjenčali, čini se kako je Milojko pogriješio. 

Foto: happy tv/screenshot

Njegova supruga nije mogla sakriti strasti prema bivšem robijašu zbog čega je Milojko poludio. 

- Prošao sam svašta u životu, ali ovo još nisam doživio. Rekao sam joj da nećemo ući u show ako će praviti sra*a. Sramotimo se - rekao je Milojko jednom prilikom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (40)
  • ovi nisu normalni.

    28. 11. 2019,   10:29
  • To su ljudi s greskom. Njima treba strucna pomoc, a ne publicitet. Nekome odgovara sto se prikazuje takvo ponasanje i razmisljanje, valjda se tjese da su bolji od njih. Tko god podrzava ovo i gleda, sebe tjesi da ima gorih. Vara se, isti je kao oni.

    28. 11. 2019,   10:49
  • Pročitao sam samo naslov i smučilo mi se.

    28. 11. 2019,   11:05
Message