Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milijana u panici, sva imovina je na Milojku: Odmah hoću stan

None Foto: 5

Unatoč tome što ga je više puta javno prevarila, Milijana želi od 53 godine starijeg supruga Milojka da joj prepiše nešto od zajedničke imovine... On nastavlja svoj štraj glađu

Nakon što je nedavno, u srpskom reality showu 'Parovi', prevarila 53 godine starijeg supruga Milojka s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem, Milijana (21) je ponovno šokirala gledatelje. Naime, mladu reality zvijezdu brine zajednička imovina koju ima u braku s Milojkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije nego što su izgovorili sudbonosno 'da', kontroverzni par je preuredio kuću u Pilatovićima i na nju 'utukao' nekoliko stotina tisuća kuna, a čini se kako zbog Milijaninih prevara, Milojko razmišlja o tome da mladoj supruzi ništa ne ostavi, s obzirom na to da je ionako sva imovina njegova. 

Foto: Privatni album

- Hoćeš da nazovemo Radoja sutra da mi prepišeš imovinu? Ne moraš kuću, možeš stan! Neću više da me za*ebava i provocira - poručila je Milijana svojem suprugu koji je zbog njezinih prevara u showu počeo štrajkati glađu. Milojko je bio zgrožen njezinim ponašanjem pa je čak spomenuo da želi razvod. 

- Ti si mrtva za mene i doviđenja, života mi! - odgovorio joj je Božić, a Milijana je u tom trenutku zagrljaj potražila kod ljubavnika Žapca kojem je sjela u krilo te su izmjenjivali strasne poljupce, dok je Milojko ostao sam. 

Podsjetimo, Milijana je nedavno imali seksualni odnos s Žapcem dok je Milojko spavao krevet do njih. Nemanja je u šestom desetljeću života, a u show je došao iz zatvora gdje je odslužio kaznu od deset godina. Ovo nije prvi put da je Milojka supruga javnog prevarila. Prije nekoliko tjedana, tijekom zabave u vili Parova, novopečeni supružnici započeli su žestoku svađu zbog provokativnih fotografija Milijane u krevetu s Milojkovim rođakom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (63)
  • Samo se nadam da curka koristi kondome da ne pobere salmonelu od toliko starih jaja

    31. 10. 2019,   12:39
  • Kada će uvesti astronomski porez na šund da prestane ovo trovanje naroda?

    31. 10. 2019,   12:32
  • radije bi spavala pod mostom i roštiljala pacove, nego dirnula smeružanog Milojka,.

    31. 10. 2019,   20:27