Obavijesti

Show

Komentari 79

Milijanina sestra je zabrinuta: 'Prestani, otac će ti umrijeti...'

Milijanina sestra je zabrinuta: 'Prestani, otac će ti umrijeti...'
8

Osim oca koji je razočaran vezom Milojka (74) i Milijane (21), sada se javila i Milijanina sestra Olivera koja je javno moli da što prije prekine vezu te se ni slučajno ne prijavljuje u reality

VIDEO

Iako je razlika u godinama između srpskog para Milojka Božića (74) i njegove mlade zaručnice Milijane Bogdanović (21) čak 53 godine, to ih ne sprječava da javno govore o svojoj ljubavnoj vezi. Nakon što su tako objavili da namjeravaju sudjelovati u reality showu 'Parovi' kako bi, kako kažu, osvojili neke novce i podigli gledanost samom showu, javio se Milijanin otac koji se nikako ne slaže s njihovom vezom. 

Pokretanje videa...

01:07

- Ja ne postojim otkako je ona s njim. Ne spominjite mi tog starca. Jako sam razočaran u svoju kćer - rekao je nedavno Milijanin otac za Informer, a kasnije je, kako je priznala i sama Milijana, prijetio njoj i Milojku govoreći da će ih 'ubiti' zbog čega je dobio i zabranu prilaska. 

Kako donosi srpski Kurir, sada se javila i Milijanina sestra Olivera Bogdanović koja je preko medija moli da što prije prekine vezu s Milojkom te se ni slučajno ne prijavljuje u reality show jer bi to, kako misli, slomilo njihovog oca. 

- Zamjeram joj što je našeg oca prijavila policiji, nije trebala tako reagirati. Taj dan kad je sve zajedno onako izašlo u javnost, otac me pozvao, plakao je i rekao: 'Ne znam što napraviti, jedino da odem do njih dvoje i ubijem ih'. Bio je toliko bijesan i povrijeđen, svi živi su ga zapitkivali, a bilo je i dosta ružnih komentara - rekla je zabrinuta Olivera za srpske medije. Pritom je priznala da je protiv toga da svoju vezu, kako tvrdi, izlažu pred cijelom regijom.

Pokretanje videa...

01:29
Milojko (74) i Milijana (21): 'U reality show idemo zbog novca'
Milojko (74) i Milijana (21): 'U reality show idemo zbog novca'

- Iskreno, ne bih ih voljela gledati svaku večer kako se i dalje eksponiraju pred kamerama. Mislim da će njezin ulazak u reality show oca 'dotući' oca, to će biti njegov kraj. Znam da mu je teško jer je već sad siguran da želi raskrstiti sve veze s njom - priznala je Milijanina sestra za Kurir.

- Naime, prije par dana pozvala sam sestru da joj se ispričam zato što sam joj prethodno u bijesu rekla da više nema sestru. Krila sam novine na poslu, samo da ne gledaju ljudi. Ovo joj je najstariji partner i prihvatila sam ga. Mama se najbolje drži, ali, naravno, i njoj je teško. Iskreno se nadam da je sestra ovo napravila samo zbog popularnosti jer drugo opravdanje ne mogu naći - zaključila jena kraju Olivera i dodala da će na njihovo vjenčanje, ako se ono održi, sigurno otići.

Ipak, kako kaže, Olivera ne vjeruje da će isto napraviti i njihov otac.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

ONI SU GROZNI I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Evo koliko je Ella zaradila...
RADI PUNOM PAROM

Evo koliko je Ella zaradila...

Uskoro bivšeg bračnog para osim djece veže i posao. Mi smo provjerili stanje poslovnih pothvata Elle Dvornik. Influencerica ima obrt i dvije firme

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'
U INAT HEJTERIMA

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'

Božo je reagirao na status fra Marija Knezovića, a za 24sata je komentirao sporni nastup predstavnika Irske na ovogodišnjem Eurosongu i želju da se pojavi na pozornici Dore
Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'
'NJEGOV' EUROSONG

Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'

HRT-ov voditelj pun je dojmova nakon nedavnog Eurosonga. Kaže da je ponosan na Baby Lasagnu i da je bilo lijepo proteklih dana biti Hrvat u Malmöu