Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milijanini ljubavnici: Političar, robijaš, Milojkov stariji rođak...

None Foto: Happy Tv 8

Sve je počelo s Aleksandrom Požgajem, s kojim se Milijana 'navlačila' tijekom cijele emisije, a na kraju su priznali da su imali spolni odnos. S Milojkovim rođakom je pozirala golišava u krevetu

Najkontroverzniji par na ovom prostorima, Milijana (21) i Milojko Božić (74), trenutačno proživljavaju veliku dramu jer ga je Milijana prevarila, i to pod tušem.

Foto: Happy Tv

Naravno, neće ona bilo koga, u obzir dolaze samo stariji muškarci pa je vrijeme provodila u zagrljaju Nemanje Stamatovića Žapca, koji je prije ulaska u reality show 'Parovi' izašao iz zatvora gdje je proveo deset godina. Otac je dvoje djece i djed dva unuka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Milojku, koji je počeo štrajkati glađu nakon što je saznao za aferu, nije ovo prvi put da ga je supruga javnog prevarila. Prije nekoliko tjedana, tijekom zabave u vili Parova, novopečeni supružnici započeli su žestoku svađu zbog provokativnih fotografija Milijane u krevetu s Milojkovim rođakom. 

Foto: Happy Tv

- Što radiš ti? Zašto se tako ponašaš? Meni ovo ne treba. Je l' me trebaju za*ebavati svi? Sutra će se opet pojaviti neke fotografije - urlao je Milojko na suprugu, a ona mu rekla da treba izaći iz vile showa.

'NADAM SE DA SE NIJE ČULO' Milijana je ušla s oženjenim pod tuš dok je Milojko spavao...

Kad je voditeljica upitala Milijanu u kakvoj je vezi s Milojkovim rođakom, koji je stariji od njega, rekla je da su se vidjeli nekoliko puta te da je on oženjen.

Foto: Happy Tv

No ni tu nije kraj Milijaninim aferama. Sve je počelo s bivšim političarom Aleksandrom Požgajem (35), s kojim se 'navlačila' tijekom cijele emisije, a na kraju su priznali da su imali spolni odnos. 

Foto: Happy Tv

Njezine prevare ne bi trebale previše čuditi javnost, s obzirom na to da je Milijana ionako izjavila da će se razvesti za nekoliko godina jer nema viziju djece i braka. 

- Nemam viziju obitelji... Sad kad sam s njim u braku ja imam odgovornost da mu se spremi, opere, da se sredi kuća - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (35)
  • I onda se čudite kad maloljetnici siluju maloljetnicu.A širite nemoral sve u šesnaest.Po čemu ste vi bolji?

    28. 10. 2019,   20:07
  • mislim da je dala i nekom iz urednistva posto se toliko pise o njoj

    28. 10. 2019,   21:19
  • koga briga za njene ljubavnike i za njih uopće? dosadni ste više s njima.

    28. 10. 2019,   20:47