Obavijesti

Show

Komentari 30

Milijanu izbacili iz showa zbog ljubomore: 'Ajde sad mrš van'

Milijanu izbacili iz showa zbog ljubomore: 'Ajde sad mrš van'
3

Rasprava je trajala nekoliko minuta, nakon čega je Milijana Bogdanović napala Ivaniju koja joj je govorila da neće dozvoliti da joj preuzme oženjenog Aleksandra Požgaja i zalila ju vodom...

VIDEO

Sudionik 'Parova' Milojko Božić (74) u sve je većim problemima. Aleksandar Požgaj (35) sve je bliži njegovoj 53 godine mlađoj curi Milijani Bogdanović (21). Zbog toga je napeta situacija u kući, a Milojko i Milijana već su se nekoliko puta posvađali zbog Požgajevog upucavanja. 

Pokretanje videa...

01:31

No, stvari su eskalirale dok su Milijana i Milojko odmarali u dnevnoj sobi, a prišli su im Požgaj i Ivanija. 

- Zašto joj sad ne uletavaš dok je Milojko tu? Ajde sad je uhvati... Hvališ se da imaš velikog - poručila je Ivanija Požgaju.

- Nek ti dođe žena pa ćemo vidjeti kakav ćeš biti. Pi*kica - rekao mu je Milojko. Rasprava je trajala nekoliko minuta, nakon čega je Milijana napala Ivaniju koja joj je govorila da neće dozvoliti da joj preuzme Požgaja. Naime, Milijana je uzela bocu vode i poprskala je, zbog čega ju je produkcija izbacila iz vile i odvela u izolaciju. 

- Ajde sad mrš u izolaciju - poručila joj je Ivanija. Posljednjih nekoliko dana Požgaj daje sve od sebe da osvoji 20-godišnjakinju, zbog čega Milojko bijesni. 

Milijana je Požgaju dala poljubac u obraz kako se ne bi miješao u razgovor između nje i Milojka. Ovaj odnos nikako se ne sviđa ostalim sudionicima pa je tako Milijana postala glavna meta zlih jezika.

- Nećemo dozvoliti da se približi Aleksandru Požgaju. Nećemo dozvoliti da sruši brak Aleksandra i Ivane. Tako da, mala, noćna mora smo ti. Od večeras se drži samo svog supruga. Nećeš dalje. Bludnice. Razvratnice - vikali su natjecatelji reality programa Parovi. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...