Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milijarderka cijeli život bila s muškarcima, a odabrala ženu

None Foto: Instagram 6

Gigi je blistala u raskošnoj vjenčanici, a njezina se supruga odlučila za odijelo iz vlastite kolekcije. Vjenčanje je bilo raskošno te je na njemu navodno bilo oko 220 uzvanika, a par je sletio helikopterom

Kanađanka Gigi Gorgeous (27), poznata Youtuberica, i milijarderska nasljednica Nats Getty (26) ozakonile su svoju vezu bajkovitim vjenčanjem u Kaliforniji. 

Foto: Instagram Gigi je tako blistala u raskošnoj vjenčanici, a njezina se supruga odlučila za odijelo iz vlastite kolekcije. Vjenčanje je bilo raskošno te je na njemu navodno bilo oko 220 uzvanika, a par je sletio helikopterom. 

INTIMNA CEREMONIJA Drugo vjenčanje, treća haljina: Udala se unuka Grace Kelly

Gigino je pravo ime Gregory Allan Lazzarato. Svoje je videouratke počela objavljivati još u 2008., a najviše pozornosti privukla je 2013. godine kada se deklarirala kao transrodna osoba. Naime, svoju je transformaciju vjerno dokumentirala, što je privuklo publiku. 

Foto: Instagram Također, do 2016. godine izjašnjavala se kao biseksualna, da bi se iste te godine deklarirala kao lezbijka. 

- Dotad sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je djevojka. Ne sramim se toga i smatram se jako sretnom. Nikada dotad nisam osjetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam lezbijka - otkrila je Gigi u jednoj od svojih online objava ne skrivajući kako joj je Natalia pomogla da se seksualno opredijeli.

UDOBNOST PRIJE SVEGA Novi hit za vjenčanje: Kroksice sa puno šljokica - za mladenke

Prije tri godine upoznala je milijarderku Nataliju, s kojom se zaručila u ožujku 2018. godine, također pred kamerama.

Foto: Instagram Naime, Natalia je svojoj odabranici taj dan rekla kako će odraditi snimanje. Privatnim helikopterom stigle su u jedan dvorac u Parizu, gdje je dotična kleknula pred zvijezdu YouTubea pred prijateljima i obitelji.

Kada je Gigi rekla 'da', dogodio se spektakularni vatromet, a cijeli romantični događaj bio je dokumentiran na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (54)
  • i završila je s muškarcem al bez one stvari,pogle na šta to liči. i usput,ova vijest je bitna zbog čega?

    16. 7. 2019,   23:51
  • Ova Gigi je muško (dakle nije mogao izaći kao lezbijka ako je transrodna osoba rođena kao muškarac!), a ova Natalia također nije lezbijka jer se upravo udala za muškarca koji se samo pravi da je žena. Dakle oboje su heteroseksualne osobe. Sve drugo je samo pomodarstvo i džabe marketing. Hvala.

    17. 7. 2019,   07:02
  • Ovo u uđbenike za bijologiju u rubriku suvremene psihofizičke bolesti...

    17. 7. 2019,   00:19