Obavijesti

Show

Komentari 61

Milijarderka je Ninu častila po Karibima: 'Malo me razmazila'

Milijarderka je Ninu častila po Karibima: 'Malo me razmazila'
9

Sandra često zove Ninu na zabave i ljetovanja, tako su već krstarile oko Ibize, slavile Novu godinu u Sanit Moritzu, a pjevačica je 2017. s Porina otišla ravno u Monaco na Sandrinu proslavu darivanja djeteta

VIDEO

Pjevačica se s bivšom srpskom manekenkom i suprugom ruskog oligarha, Sandrom Melničenko (42), upoznala 2009. i otad su bliske prijateljice.

- Sandra me pomalo razmazila jer se potrudila da mi svaki dan učini posebnim - ispričala je Nina Badrić (46) prije 10 godina kada se prvi put vratila s ljetovanja na otoku Sveti Bartolomej s milijarderima. Sandra često zove Ninu na zabave i ljetovanja, tako su već krstarile oko Ibize, slavile Novu godinu u Sanit Moritzu, a pjevačica je 2017. s Porina otišla ravno u Monaco na Sandrinu proslavu darivanja djeteta. 

Nina je na prvom odmoru s milijarderima provela mjesec dana, iako je planirala ostati dva tjedna. Bilo je to netom nakon razvoda od poduzetnika Bernarda Krasnića. 

- Osjećam se kao da sam mjesec dana bila u najljepšem snu. Sandra i Andrej su iznimni i jednostavni ljudi koji su oplemenili moj život i unijeli u njega puno radosti. Bili su najbolji domaćini koje sam mogla poželjeti. Za mene će ovo putovanje i dani koje sam provela s njima u društvu zauvijek ostati kao najljepše putovanje moga života - rekla je tada oduševljena Nina. 

- Ona je jedina osoba koju poznajem koja ima tako prekrasan život - kazala je za jednu televiziju pjevačica. 

Aleksandra Melnichenko on holiday in St Barths, French West Indies - 26 Feb 2010

Andrej Meljničenko (47) ima bogatstvo koje se procjenjuje na oko 13,8 milijardi dolara. Sandra je već jednom Ninu povela na krstarenje uz španjolsku obalu pa su 'skočile' i do Ibize gdje su uživale u tulumarenju po noćnim klubovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#greatmemories❤️ #seeyouagain #timetoremember 🙋🏻😀☀️👭💋 #ninabadric #tojazovemljubav

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Jahta na kojoj je uživala Badrić izgrađena je u brodogradilištu Nobiskrug u Njemačkoj, dizajnirao ju je Francuz Philippe Starck, duga je 142 metra, ima heliodrom, stakleni pod u potpalublju, podmornicu, a na njoj se može odmarati 20 gostiju o kojima brinu 54 člana posade.

Pokretanje videa...

01:08


 

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin