Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milojko i Milijana prvi su ispali u finalu: 'Nisam ovo očekivala'

None Foto: Happy Tv 7

Dok su oni napustili finale na samom početku, Milijanin ljubavnik Požgaj ušao je u top osam natjecatelja. Cijelo vrijeme govorio je da nije bilo seksa u showu i da voli svoju suprugu...

U subotu navečer bilo je finale 'Parova', jednog od najpopularnijih srpskih realityja, u kojem se natjecao kontroverzni par Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) te njihov sudionik u ljubavnom trokutu, bivši političar Aleksandar Požgaj (35). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nitko od njih nije osvojio glavnu nagradu, kao ni Ivan Marinković, koji je poznat po tučnjavama i svađama s bivšom djevojkom. On i Požgaj bili su glavni favoriti, a s velikom prednošću je pobijedio Mladen Vuletić, prenosi Kurir. Novčana nagrada iznosi 280.000 kuna.

Foto: Happy Tv

Vilu 'Parova' među prvima je napustio Milojko, a po izlasku je rekao da je Milijana trebala izaći prije njega. Nije ni ona dugo ostala u igri već je i ona napustila natjecanje nakon svog zaručnika. 

- Tek sad imam tremu i shvaćam što se događa. Nisam očekivala da ću izaći među prvima. Mi smo se ponašali potpuno prirodno. Slijedi jedan razgovor s Milojkom. Nismo prekinuli, sve će biti u redu. I dalje ćemo biti zajedno i slijedi vjenčanje u rujnu - rekla je Milijana kad je napustila vilu. 

Foto: Happy Tv

Aleksandar Požgaj bio je u top osam od ukupno 23 natjecatelja u finalu. Nije samo Milijanu zavodio već i ostale djevojke, a u posljednjoj emisiji showa otkrio je da je sve bila igra. U finalu je konstantno ispitivao je li mu stigla supruga te naglašavao da ju nije varao. 

- Ako nije, volio bih znati hoću li noć provesti u hotelu - našalio se Aleksandar aludirajući na odnos s Milijanom. 

Foto: Happy Tv

Nakon što je i on napustio natjecanje, shvatio je da ovakvi realityji nisu za njega.

 - Moram poslije ove sezone u mirovinu. Vraćam se u politiku i medije. Suprugu volim najviše na svijetu. Nadam se da je ona shvatila da je ovo sve velika pozornica. I još jednom da kažem, nije bilo seksa - rekao je Aleksandar i potrčao supruzi Ivani u zagrljaj.

Foto: Happy Tv

Komentari (41)
  • Fala ti boze. Svaki dan o Milojku. Valjda je konacno finito

    14. 7. 2019,   10:02
  • Valjda sad više nebumo svaki dan čitali o Miljaninom kak se s Požgajom lovi i o Milojkovim suzama i o njima opčenito.

    14. 7. 2019,   10:13
  • Nije valjda da su ocekivali pobjedu.. mislim da bi oni davno ispali, ali eto drzali su ih tu do kraja cisto radi gledanosti..

    14. 7. 2019,   10:00