Obavijesti

Show

Komentari 41

Milojko i Milijana prvi su ispali u finalu: 'Nisam ovo očekivala'

Milojko i Milijana prvi su ispali u finalu: 'Nisam ovo očekivala'
7

Dok su oni napustili finale na samom početku, Milijanin ljubavnik Požgaj ušao je u top osam natjecatelja. Cijelo vrijeme govorio je da nije bilo seksa u showu i da voli svoju suprugu...

VIDEO

U subotu navečer bilo je finale 'Parova', jednog od najpopularnijih srpskih realityja, u kojem se natjecao kontroverzni par Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) te njihov sudionik u ljubavnom trokutu, bivši političar Aleksandar Požgaj (35). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

Nitko od njih nije osvojio glavnu nagradu, kao ni Ivan Marinković, koji je poznat po tučnjavama i svađama s bivšom djevojkom. On i Požgaj bili su glavni favoriti, a s velikom prednošću je pobijedio Mladen Vuletić, prenosi Kurir. Novčana nagrada iznosi 280.000 kuna.

Vilu 'Parova' među prvima je napustio Milojko, a po izlasku je rekao da je Milijana trebala izaći prije njega. Nije ni ona dugo ostala u igri već je i ona napustila natjecanje nakon svog zaručnika. 

- Tek sad imam tremu i shvaćam što se događa. Nisam očekivala da ću izaći među prvima. Mi smo se ponašali potpuno prirodno. Slijedi jedan razgovor s Milojkom. Nismo prekinuli, sve će biti u redu. I dalje ćemo biti zajedno i slijedi vjenčanje u rujnu - rekla je Milijana kad je napustila vilu. 

Aleksandar Požgaj bio je u top osam od ukupno 23 natjecatelja u finalu. Nije samo Milijanu zavodio već i ostale djevojke, a u posljednjoj emisiji showa otkrio je da je sve bila igra. U finalu je konstantno ispitivao je li mu stigla supruga te naglašavao da ju nije varao. 

- Ako nije, volio bih znati hoću li noć provesti u hotelu - našalio se Aleksandar aludirajući na odnos s Milijanom. 

Nakon što je i on napustio natjecanje, shvatio je da ovakvi realityji nisu za njega.

 - Moram poslije ove sezone u mirovinu. Vraćam se u politiku i medije. Suprugu volim najviše na svijetu. Nadam se da je ona shvatila da je ovo sve velika pozornica. I još jednom da kažem, nije bilo seksa - rekao je Aleksandar i potrčao supruzi Ivani u zagrljaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao