Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milojko izvrijeđao Milijanu: 'Ti spavaš s drugima zbog para...'

None Foto: 7

Rekao si mi prije par dana da se je**m za pare, požalila se Milijana Bogdanović u razgovoru sa 53 godine starijim dečkom Milojkom Božićem

Milijana Bogdanović (21) potvrdila je da se upustila u spolni odnos s bivšim političarom Aleksandrom Požgajem (35) u reality showu 'Parovi', zbog čega joj je zaručnik Milojko Božić (74) uputio teške riječi, piše Kurir

Foto: screenshot/

- Rekao si mi prije par dana da se je**m za pare - rekla je Milijana 53 godine starijem dečku, na što joj je on odbrusio. 

POKAJALA SE Milijana okrenula priču: Žao mi je što sam spavala s Požgajem

- Dobro da, neka bude da sam ti rekao, ali Požgaj ti je rekao da si najveća dr*lja - odbrusio joj je Milojko. Milijana je nedavno pred kamerama priznala kako su ona i Požgaj imali spolni odnos dok su bili u izolaciji. 

Foto: screenshot/

- Imali smo seksualni odnos, nije samo bio oralni seks u pitanju. To se dogodilo u izolaciji na zajedničku inicijativu - objasnila je Milijana koja je s Požgajem bila u izolaciji 10 do 15 minuta. Ipak, zbog spomenutog seksa Milijana je požalila. 

- Zbog seksa u izolaciji se kajem. Da sam znala, nikad ne bih pristala na to - rekla je Milijana koja je prethodno govorila da bi bila s Požgajem u vezi. 

Foto: screenshot/

- Bila bih sa Požgajem, kada bih bila siguran da sam situirana i da me zaista želi - objasnila je. 

Komentari (15)
  • Pa rekao je cinjenicu samo. Sta je krivo reko?

    8. 6. 2019,   17:07
  • Nije istina nije zbog para nego zbog ljubavi prema novcima

    8. 6. 2019,   17:24
  • Rekao je ono sto svi znaju, u cemu je problem.!?. Kod Milojka sigurno nije nego kod nje.. Kazu da je poznata u cijelom BG iako je iz nekog sela ..majka je se javno odrekla..

    8. 6. 2019,   17:09