Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milojko je s Požgajem 'dijelio' djevojku Milijanu, ali i lijekove

None Foto: screenshot/ 4

Kandidati srpskog reality showa 'Parovi' Milijana Bogdanović i Milojko Božić najviše pažnje privlače svađama oko sustanara Požgaja. Dečko je ljut na zaručnicu jer previše vremena provodi s mladim ukućaninom...

Natjecatelji srpskog reality showa 'Parovi' Milijana Bogdanović (21) i dečko Milojko Božić (74) opet se svađaju oko Aleksandra Požgaja (35). Odabranici zamjera što stalno trči oko mlađeg sustanara, s kojim je čak mijenjao i lijekove. 

 - Milojko, ti si oteo njemu lijekove i onda smo ih mi otimali tebi -  rekla je Milijana dečku koji ju je potom tjerao Požgaju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Otišla si tamo samo da ga vidiš. Idi onda pa ga gledaj. Vidjet ćeš, sve će to tebe stići - vikao je Milojko djevojci.

Bogdanović se žalila kako dečko pretjeruje s lijekovima.

- Ma tebi se ne smiju više kupovati lijekovi jer ih piješ kao da su bomboni. Rekla sam da ti ne treba nova kutija i vratila sam je - govorila je Milijana. 

Foto: Screenhoot

Milojko se nikako nije mogao smiriti.

 - Ti si Požgaju opet dala šansu - uznemireno je govorio Milijanin dečko.

Foto: screenshot/

Nedavno je govoreći o dva muškarca koja se bore za nju Milijana istaknula da joj je sada draži Milojko od Požgaja, jer joj je u oporuci ostavio kuću i stan. Dečko joj ipak, pored emocionalne sigurnosti, pruža i financijsku zaštitu dok joj Aleksandar nudi samo mjesto ljubavnice. 

Foto: screenshot/

- Požgaj je često govorio Milijani da je ona 'netaknuta priroda'. Malo ju je mazio. Rekao sam joj nekoliko puta da je ovo namještaljka. Reci Milijana slobodno kako ti je obećao putovanje u Dubai, putovanje u Beograd. Ti u ovoj priči nisi fer prema meni - rekao je Milojko djevojci jednom prilikom. 

KAOS U PAROVIMA Milijana je nasrnula na Milojka: Udarala umirovljenika po tijelu

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Komentari (11)
  • Koga briga za ove parove - dosadni, odvratni , negledljivi - samo na stranicama ovog portala čitam o toj užasnoj emisiji i tim bezveznim osbama. Mislim , što je previše - previše je!

    10. 6. 2019,   14:32
  • a čini mi se da dijele i s novinarima ovog portala neke teške lijekove i droge čim nas truju sa ovim prekodunavskim pastusima.

    10. 6. 2019,   15:26
  • Dečko ( 74 ) je ljut na zaručnicu...

    10. 6. 2019,   13:32