Obavijesti

Show

Komentari 10

Milojko zaglavio u WC-u: Nema zraka, past ću u nesvijest...

Milojko zaglavio u WC-u: Nema zraka,  past ću u nesvijest...
5

Hajde, razvalite vrata, ja ću platiti, ovo nije smiješno, uplašeno je vikala Milijana Bogdanović jer je njezin 53 godine stariji dečko zaglavio u WC-u

VIDEO

U srpskom reality showu 'Parovi' ponovno se odvijala drama između Milojka Božića (74) i njegove 53 godine mlađe djevojke, Milijane Bogdanović (21).

Milojko je zaglavio u WC-u te se nikako nije mogao osloboditi, a uskoro je počeo i tražiti pomoć od svojih stanara. Stanari su na sve načile pokušati otvoriti vrata, čak su upotrijebili i nož. 

- Hajde, razvalite vrata, ja ću platiti, ovo nije smiješno - uplašeno je vikala Milijana. U međuvremenu Milojku je pozlilo i počeo se gušiti pa su stanari pozvali bravara kako bi ga oslobodio, a Milijana mu je sva sretna otrčala u naručje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Nedavno se paru u vili pridružila Ava Karabatić (31) koja se u show brzo uklopila te rekla iskreno što misli o kontroverznom paru. 

- Moram pohvaliti Milijanu jer je zaista veliki čovjek. Jedina mi je kuhala kavu i cijelo vrijeme bila oko mene - napisala je Ava Karabatić ispod fotografije na kojoj pozira s kontroverznom Milijanom.

Otkako su ušli u show prije deset tjedana, Milojko i Milijana svojim svađanjem, nagurivanjem i mirenjem zaradili su zajedno gotovo 6.400 eura, odnosno 47.000 kuna. Prilikom ulaska dogovorili su honorar od 400 eura, odnosno 3.000 kuna tjedno. Novac će dobiti kad budu napuštali vilu 'Parova'. 

Pokretanje videa...

01:39

POLUGOLA LJEPOTICA: Tko je žena koja je u kupaćem kostimu prekinula finale Lige prvaka?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje