Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Minjakom pokorila i Kanadu: I tamo svi znaju Rozgine hitove

None Foto: 24sata Video 8

Žena, majka i kraljica hrvatske estrade, Jelena Rozga, održala je koncert u Torontu. Atmosfera je ponijela cijelu dvoranu, a publika je znala sve riječi najvećih hitova

Jelena Rozga odlučila je posvetiti pažnju dijaspori i počastiti svoje prekomorske obožavatelje dvama koncertima. Koncertima u Torontu i Calgaryju pokazala je kako obožavatelja ima mnogo.

POGLEDAJTE VIDEO: Uobičajen Jelenin "outfit" za koncerte svidio se i kanadskoj publici

Na koncertima je bilo oko tisuću gledatelja, no atmosfera je bila moćna. Jelenu su posebno iznenadile djevojke koje su sve riječi pjesama znale napamet.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelenu su ponijele emocije

Svojim se koncertima pohvalila i na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Komentari (46)
  • jbt "pokorila Kanadu", tak ko da je pjevala na prepunom stadionu a ne u nekom klubu. a njeno pjevanje uživo, ma nek se skrije onim klincima iz Zvjezdica

    13. 10. 2015,   14:07
  • jest bogme minjakom....đurđa je đurđa i u Kanadi..

    13. 10. 2015,   14:03
  • Par stvari su nedorecene... Na koncertima je bilo oko tisucu gledatelja - znaci li to da je njen "koncert" vidjelo po 500 ili 2000... Ako je bilo 2000, a Kanada ima nesto iznad 35 milijuna stanovnika, kako je to onda "pokorena"? Nedavno je u Torontu bila jednodnevna izlozba rijetkih kukaca koju je posjetilo nesto manje od 10.000 ljudi. Moze se, dakle, ustanoviti da je Rozga na sebe i svoje medjunozje ispod minice privukla manje paznje kanadjana od kukaca?

    13. 10. 2015,   15:15